<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 九哥考眼光特區(自娛性質)
返回列表 回復 發帖

輸X晒, 冇交嗌........

Originally posted by 亨九利 at 2005-8-25 23:19:
2005/08/25(前者主場)
[歐協盃]維京vs拉爾(建議: 維京, 兩隊實力有差異, 首回合維京1球在手, 回歸主場更值捧, 可贏2球或以上)
[歐協盃]曲克城vs佐卡頓斯(建議: 佐卡頓斯, 主隊首回合作客1:1迫和佐卡, 今場主場竟然受讓? 有識之士不看好矣)
[歐協盃]登地聯vs邁柏(建議: 登地聯, 首回合雙方0:0言和, 登地聯回主場可踢高一班, 小勝可期)
[完]維京2:1拉爾
[完]曲克城0:0佐卡頓斯
[完]登地聯2:2邁柏
(截至2005/08/25累積統計: 22勝1和16負)
茫茫九派流中國,沉沉一線穿南北。煙雨莽蒼蒼,龜蛇鎖大江。黃鶴知何去?剩有游人處。把酒酹滔滔,心潮逐浪高!!
Originally posted by 亨九利 at 2005-8-26 12:18 PM:

[完]維京2:1拉爾
[完]曲克城0:0佐卡頓斯
[完]登地聯2:2邁柏
有考未為輸~
今晚再嚟過~

尋日我都high嘢~
Originally posted by iMacc at 2005-8-26 12:28:

有考未為輸~
今晚再嚟過~

尋日我都high嘢~
噚晚真係Billy Jean個細妹"攞嚟賤"........
茫茫九派流中國,沉沉一線穿南北。煙雨莽蒼蒼,龜蛇鎖大江。黃鶴知何去?剩有游人處。把酒酹滔滔,心潮逐浪高!!

終極反擊......

2005/08/26(前者主場)
[荷甲]海牙vs海倫芬(建議: 海牙, 主隊開季第一場主場已輸, 博此場主場不敗)
[歐超霸盃]利物浦(中立場)vs莫斯科中央陸軍(建議: 莫斯科中央陸軍, 超霸盃勝出者多是被看低的一隊, 今場紅軍只小讓? 有識之士不看好矣)
[英甲]昆士伯流浪vs錫周三(建議: 錫周三, 英冠波? 蠱惑多, 看好弱隊笑呵呵)
Originally posted by 亨九利 at 2005-8-26 03:11 PM:
[荷甲]海牙vs...
今日我同你路數差唔多~
但係我見利記個陣好似幾強~
呢場唔敢考...
Originally posted by iMacc at 2005-8-26 16:04:

今日我同你路數差唔多~
但係我見利記個陣好似幾強~
呢場唔敢考...
利記擺個強陣, 引人落搭......
Originally posted by 亨九利 at 2005-8-26 04:12 PM:

利記擺個強陣, 引人落搭......
你都啱嘅~正所謂古語有云:
想要生活好...咪掂利物浦~
九哥,你係到開鐺?
有賭未為輸
九哥果然寶刀未老!!!.....好準!!
有賭未為輸
Originally posted by 亨九利 at 2005-8-26 03:11 PM:
[荷甲]海牙vs...
全下盤???
Please BEHAVE YOURSELF!!!

WARNING!!!!!!

[ Last edited by brightlee on 2005-8-27 at 01:26 AM ]
有賭未為輸
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 九哥考眼光特區(自娛性質)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。