<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 九哥考眼光特區(自娛性質)
返回列表 回復 發帖
今日心水拉素墨西拿!
難道全部都是"塘邊鶴"的問題嗎?
難道板主們一點問題也沒有?
Originally posted by SEEK at 2005-8-28 05:24 PM:

因為作客,所以係好分D~
加上上季AC作客經常贏一球~
雖然作客,但對手真係幾曳下,上季排乙6喎,AC讓只是讓球半,睇落贏2球以上真係幾易,所以我先覺得鬼
Originally posted by 迷途小羔羊 at 2005-8-28 05:28 PM:

雖然作客,但對手真係幾曳下,上季排乙6喎,AC讓只是讓球半,睇落贏2球以上真係幾易,所以我先覺得鬼
贏我都覺得係會贏.....贏唔贏到兩球又係一回事,上年佢對有D弱隊都係贏一球,作客讓咁多都合理!
Originally posted by SEEK at 2005-8-28 05:35 PM:

贏我都覺得係會贏.....贏唔贏到兩球又係一回事,上年佢對有D弱隊都係贏一球,作客讓咁多都合理!
不過如果你係要買強隊,建議你不妨買讓多小小既主場強隊!

2nd time talking about gambling section in here
PEANLTY!!!

[ Last edited by brightlee on 2005-8-29 at 12:56 PM ]
thx seek兄^^
Originally posted by SEEK at 2005-8-28 05:39 PM:

不過如果你係要買強隊,建議你不妨買讓多小小既主場強隊!
好似不鼓勵賭博喎
係咪講底自己簡邊隊就得????????
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
Originally posted by lookityourself at 2005-8-28 08:05 PM:
係咪講底自己簡邊隊就得????????
好似得
第一次...心水...僅三場

[德甲]杜爾斯堡vs多蒙特....... (簡多蒙特,杜爾斯堡係德甲升班馬,仲要闊別多年,但實力唔差,我覺得多蒙特近期輸左咁多野,一定知恥近乎勇)
[意甲]國際米蘭vs泰列維素.... (簡國米,國米今季積極增兵,意大利超級杯對祖雲時已見隊形,要贏多過兩球唔難)

既然熱得制,簡多場

[意甲]錫耶納vs 卡利亞里..... [簡卡利亞里,兩隊實力平均,和波實際,就算係分出勝負,錫耶納都應該贏唔過兩球]

再簡多一場

[西甲]西維爾vs桑坦德........... (簡桑坦德,西維爾就算主場都讓唔起!!)

[ Last edited by lookityourself on 2005-8-28 at 08:28 PM ]
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
我又玩
[意甲]國際米蘭vs泰列維素(建議: 國際米蘭)

[英超]紐卡素vs曼聯(建議: 曼聯)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 九哥考眼光特區(自娛性質)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。