<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 九哥考眼光特區(自娛性質)
返回列表 回復 發帖
最好就係只有開左考眼光既賽場先好討論,討論下買咩球隊,憑甚麼去買它呢???,例如:賽前熱身賽既表現或者球隊狀態或某些因素,大家都可以討論,
但如有大戰,例如愛華頓對維拉利爾既如果冇開考眼光既大家都可以討論,但話題只限表現,大前題下都係不汲及賭博。
摺吧啦
Originally posted by sonyguy at 2005-8-9 02:16 PM:
其實版主有無諗過攪一個考眼光聯賽...
我覺得可以增加呢到既流量...
不過對於版主呢黎...
工作量就會增加好多~~!
我都有諗過,但太煩了,除左要加分比版友之外,還要記錄資料.......
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-8-9 15:37:
最好就係只有開左考眼光既賽場先好討...
你訓醒拿? 尋晚見你蒲到成7點.........
茫茫九派流中國,沉沉一線穿南北。煙雨莽蒼蒼,龜蛇鎖大江。黃鶴知何去?剩有游人處。把酒酹滔滔,心潮逐浪高!!
Originally posted by 亨九利 at 2005-8-9 03:40 PM:

你訓醒拿? 尋晚見你蒲到成7點.........
ya,我幾比面你,一訓醒就回你topic
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-8-9 15:44:

ya,我幾比面你,一訓醒就回你topic
咁我又真係幾大面喎, 有冇睇尋晚場波的馬後炮? [歐外]曼聯vs迪比辛 & [歐外]貝迪斯vs摩納哥呢兩場波點睇?

[ Last edited by 亨九利 on 2005-8-9 at 03:48 PM ]
茫茫九派流中國,沉沉一線穿南北。煙雨莽蒼蒼,龜蛇鎖大江。黃鶴知何去?剩有游人處。把酒酹滔滔,心潮逐浪高!!
Originally posted by 亨九利 at 2005-8-9 03:47 PM:

咁我又真係幾大面喎, [歐外]曼聯vs迪比辛 & [歐外]貝迪斯vs摩納哥呢兩場波點睇?
哈哈
曼聯果場當然睇重曼聯啦,大家記住今晚深夜3點05分亞視播呀,
至於貝迪斯對摩納哥呢,美其名摩納哥叫做去去屆既歐聯亞軍,但係今年既實力同當年相差好遠,
而貝迪斯因為成隊人都好想打歐聯,所以九成九會出盡力爭入小組賽,
所以我諗貝迪斯贏一兩起兩球止啦

睇左亨兄個馬後炮真係發人心省:cool:

[ Last edited by abc123aa on 2005-8-9 at 03:52 PM ]
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-8-9 15:50:

哈哈
曼聯果場當然睇重曼聯啦,大...
英雄所見略同, 摩納哥已經冇摩連迪斯, 今非昔比呀.....
Originally posted by 亨九利 at 2005-8-9 03:53 PM:

英雄所見略同, 摩納哥已經冇摩連迪斯, 今非昔比呀.....
仲有古迪同洛芬,當年歐聯呢3位的確有好大功勞,但去到決賽....因為球證問題,令到摩納哥慘敗
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-8-9 15:54:

仲有古迪同洛芬,當年歐聯呢3位的確有好大功勞,但去到決賽....因為球證問題,令到摩納哥慘敗
輸比波圖都冇說話好講, 摩連奴又真係勁既......
Originally posted by 亨九利 at 2005-8-9 03:56 PM:

輸比波圖都冇說話好講, 摩連奴又真係勁既......
所以我咪話球證問題囉,如果公平既比賽下,我覺得摩納哥絕不會輸,就會輸也不會輸3球那麼多,因為當時佢地有機會追返,但一次又一次比球證判越位或者犯規....
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 九哥考眼光特區(自娛性質)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。