<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ■愛華頓~葛迪遜公園討論區■
返回列表 回復 發帖

■愛華頓~葛迪遜公園討論區■

Squad

Manager: David Moyes

Christian Seargeant
Stephen Wynne

D31 Mark Hughes
M6 Mikel Arteta
G1 Richard Wright
M10 Simon Davies
G13 Iain Turner
M12 Li Tie
G25 Nigel Martyn
M14 Kevin Kilbane
M16 Lee Carsley
D3 Gary Naysmith
M17 Tim Cahill
D4 Joseph Yobo
M21 Leon Osman
D5 David Weir
M39 Lawrence Wilson
D15 Alan Stubbs
S8 James Beattie
D18 Phil Neville
S9 Duncan Ferguson
D19 Jorge Nuno Valente
S11 James McFadden
D20 Matteo Ferrari
S27 Andy Van der Meyde
D22 Tony Hibbert
S29 James Vaughan
D23 Alessandro Pistone
S38 Victor Anichebe

愛華頓fansclub
我會系到po d愛華頓ge news同相

我系個忠實愛華頓fans...
佢地9/8輸比維拉利爾1:2我都算安心...
我個晚仲發夢見到輸0:11...
都好..有番個入球..
比亞提都有D態番番黎 XDDD
希望下一round可以贏番佢地...唔理出唔出唔局..只要下一round贏到佢地我都好開心/0\

(莫耶斯我支持你架!!!聯賽打好D牙)

First of all
welcome Everton's fans
Well, nice to see you to setup the Everton fans club in here
Cheers
++++++

[ Last edited by abc123aa on 2006-1-31 at 06:22 PM ]
人地兩球作客入球.....下回合愛華頓真係唔係咁易贏......
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-8-10 08:56 AM:
人地兩球作客入球.....下回合愛華頓真係唔係咁易贏......
咪就系..所以我話第一場作客系最好..
下場要淨勝兩球T^T

我以後愔死維拉利爾!
愛華頓如果買唔到d咩人既話,早d出局算啦,免得要護級更加令球迷同球員傷心
咁都好憎= ="
摺吧啦
Originally posted by 我‧愛‧你 at 2005-8-10 08:54 AM:
佢地輸1:2...
愛華頓危矣~
Originally posted by iMacc at 2005-8-10 09:00 AM:

愛華頓危矣~
下回合去到西班牙仲難打
摺吧啦
Originally posted by 我‧愛‧你 at 2005-8-10 08:54:
佢地輸1:2...
有識之仕的拆局, 一早同你講咗"黃色潛艇"無得輸.........
茫茫九派流中國,沉沉一線穿南北。煙雨莽蒼蒼,龜蛇鎖大江。黃鶴知何去?剩有游人處。把酒酹滔滔,心潮逐浪高!!
Originally posted by abc123aa at 2005-8-10 08:59 AM:
愛華頓如果買唔到d咩人既話,早d出局算啦,免得要護級更加令球迷同球員傷心
咁都好憎= ="
佢唔系要真系打歐聯..佢要個筆$ ja
Originally posted by iMacc at 2005-8-10 09:00 AM:

愛華頓危矣~
...為她祈禱
Originally posted by abc123aa at 2005-8-10 09:01 AM:

下回合去到西班牙仲難打
我都覺r...仲要維拉利爾主場/___\
衰人..
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ■愛華頓~葛迪遜公園討論區■

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。