<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ■愛華頓~葛迪遜公園討論區■
返回列表 回復 發帖
Originally posted by mtf08420842 at 2007-3-2 20:20:
http://hkeverton.com/forum/index.php
mtf08420842 您好~
我叫Devil,你係咪愛記fans??有冇興趣打理呢個愛記fans club???因為樓主失左蹤。
Originally posted by kakeidevil at 2007-3-2 08:22 PM:

mtf08420842 您好~
我叫Devil,你係咪愛記fans??有冇興趣打理呢個愛記fans club???因為樓主失左蹤。
hi..............
愛華頓07/08球季新加盟球員

積基卡

派拿
愛華頓FANS CLUB重出江湖...
man utd~~~CARRICK

Cyndi Wang
Originally posted by iknow at 2007-7-26 07:10 PM:
愛華頓FANS CLUB重出江湖...
可唔可以重頭黎過架

樓主唔見左喇
Originally posted by 巨根 at 2007-7-27 10:13 AM:

可唔可以重頭黎過架

樓主唔見左喇
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... ;page=51#pid1992522
愛華頓收購拜恩斯失敗左!!!

愛華頓想以400萬鎊+一名球員(據估計係卡士利)收購韋根既英格蘭u21左閘拜恩斯

不過由於韋根覺得被交換既球員唔值200萬
及唔上新特蘭既600萬鎊出價
所以唔應承
Originally posted by 巨根 at 2007-7-27 10:13 AM:

可唔可以重頭黎過架

樓主唔見左喇
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=4#pid2271908

愛華頓 2-2 雲達不來梅

葛迪遜公園昨晚上演季前愛華頓唯一一場主場上演既季前熱身賽
結果該隊係兩度落後之下先後由麥費頓及安達臣迪施華建功迫和對手

論戰情其實係愛華頓佔盡優勢
可惜今仗殺上前線頻頻射門既菲臘仔同新人前鋒安尼捷比屢失良機
加上比亞堤被棄用而禾根受重傷既情況之下
愛華頓季初既入球能力實在令人擔憂
再加上上季俾隊友卡士利踢到重傷既卡希爾又再受傷(今日入院照x光)
相信係31/8前再唔買人既話愛華頓都幾麻煩。
Originally posted by 巨根 at 2007-7-27 10:13:

可唔可以重頭黎過架

樓主唔見左
他唔係被ban,只是潛水,應不可以再開
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ■愛華頓~葛迪遜公園討論區■

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。