<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ■愛華頓~葛迪遜公園討論區■
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Rated-R at 2007-8-30 12:24 PM:

愛華頓執到寶,AJ+Yakubu,一個令人恐怕的組合
中型班黎講,愛華頓前線的確係算數一數二
Originally posted by 自由神 at 2007-8-30 12:28 PM:

中型班黎講,愛華頓前線的確係算數一數二
我覺得熱刺同紐卡素果d fw殺食d....

紐卡素係owen,馬田斯,smith同維度卡

熱刺係貝碧扥夫, 羅比堅尼, 迪科爾同d.bent...

人地真係勁好多...
Originally posted by filter-052fans at 2007-8-30 12:43 PM:

我覺得熱刺同紐卡素果d fw殺食d....
紐卡素係owen,馬田斯,smith同維度卡
熱刺係貝碧扥夫, 羅比堅尼, 迪科爾同d.bent...

人地真係勁好多...
可能我同你對於中型班既定義有唔同啦!
熱刺同紐卡素既班費雖然無車仔同曼聯咁高
不過都未至於於係中型,都係大班底黎嫁!
Originally posted by 自由神 at 2007-8-30 12:50 PM:

可能我同你對於中型班既定義有唔同啦!
熱刺同紐卡素既班費雖然無車仔同曼聯咁高
不過都未至於於係中型,都係大班底黎嫁!
咁你覺得愛華頓既對手係熱刺同紐卡素, 定係米堡同維拉呢?
最新消息....

有傳列基美去左愛華頓, 傾下會唔會係31號前加盟....

另外繼耶古保之後, 大隻佬加維臣會以借用形式加盟到季尾...

加維臣再加上亞迪達, 勁!!

如果列基美真係黎, 仲.....
Originally posted by filter-052fans at 2007-8-31 02:45 PM:
最新消息....

有傳列基美去左愛華...
兩個光頭佬   
動作  位置一樣
都唔知點分
Originally posted by 20001160 at 2007-8-31 04:04 PM:

兩個光頭佬   
動作  位置一樣
都唔知點分
> Johnson is the little man running around without the ball.
>
> Carsley is the man kicking Tim Cahill.
>
> Gravesen is the one standing in the middle of the park, waving his fist &
> yelling at shadows.
作客擊敗保頓2-1

兩位新兵均有建樹
耶古堡射入一球
加維臣角球助攻尼史葛頂入致勝球

目前愛華頓五戰得10分排聯賽榜第三位
不過下場主場迎戰8分既曼聯有咩閃失就會被拋開了
Originally posted by 巨根 at 2007-9-3 09:58 AM:
作客擊敗保頓2-1

兩位新兵均有建樹...
被拋開? 唔會下ma根兄, 佢地只要keep到而家個form,
佢地最少一定有足協打, 而且今年可以分d心去打下杯賽,

當然無人講過佢地歐協既機會, 但我覺得佢地係有實力既!!

當然下場應該要失分比united啦!!
我返黎了...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ■愛華頓~葛迪遜公園討論區■

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。