<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ■愛華頓~葛迪遜公園討論區■
返回列表 回復 發帖

愛華頓 vs 維拉利爾 9/8

精華相
愛華頓1:2維拉利爾

594 x 341 PIXEL下載

愛華頓 vs 維拉利爾 9/8

精華相
愛華頓1:2維拉利爾

594 x 341 PIXEL下載

Originally posted by abc123aa at 2005-8-10 10:17 AM:

因為體育版人手唔夠,所以我做到,但其實未夠班
cdr啫係等於潛水員,睇圖唔回覆果d~
....咁都得
其實我都系咁...
一開始都only去aio..
但系玩開個個論壇down左...所以先系到開始
Originally posted by abc123aa at 2005-8-10 10:18 AM:

叫返ab仔啦
it's ok...

好少人黎
Originally posted by abc123aa at 2005-8-10 10:26 AM:

黎體育版落地生根啦
依家唸住入名人堂
Originally posted by 細驚 at 2005-8-10 10:29 AM:
恭喜 新店開幕
祝你兄 人頭/流 湧湧
...=.=
還未真正認識你..
細驚兄你你好
利記fans
Originally posted by abc123aa at 2005-8-10 10:29 AM:

努力^^~
點先入到?
Originally posted by 細驚 at 2005-8-10 10:32 AM:
因為唔係咁多時間可以捕住電腦打字
而且我都係aio多
尋晚場愛華頓有冇人睇到 / 睇過新聞精華?
愛華頓個場冇直播的
新聞淨系識播man.u個場

aio??
Originally posted by abc123aa at 2005-8-10 10:36 AM:

係體育版經常出現及留言~
咁我要努力..邊個決定邊個入去?
Originally posted by 細驚 at 2005-8-10 10:37 AM:
娛樂aio
多數去睇靚女^^
你放棄sports版
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ■愛華頓~葛迪遜公園討論區■

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。