<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 大家對亞倫史密夫比費蛇點左佢去打防中點睇?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by au212001 at 2005-8-12 02:02:
冇野呀你...高路托尼都係由中場轉打中...
第一,高路托尼本身係國家隊--象牙海岸,係打中堅位
第二,佢未被雲加發掘時,係象牙海岸架聯賽都係打中堅位
第三,你覺得我針對曼聯,只不過我講曼聯多d je,我講架都係球隊,球員
       但你嗰句--> "我留意左你好耐,成日批評man uld" 好似唔係
       講緊球隊球賽,係針對我喎,針對球隊同針對會員,邊樣問題嚴重d?

我只係發表我意見,而且係有point架發表,你唔滿意都預左架啦,
一個topic梗有人支持,有人反對架啦,我個heading都係問大家點睇
我係發post嗰個,我梗係都發表吓自己意見啦,唔該講番足球野,唔好講我吧
好鐘意M記廣告妹~ Sukie Tong
下一個女友好似佢個樣就無死
Originally posted by michael86 at 2005-8-12 01:38:
雷公兄有point
但都要知道凡事唔係絕對
梗係唔係絕對啦,我個heading都係叫你發表你架意見
唔係叫你支持我架意見:cool:
好鐘意M記廣告妹~ Sukie Tong
下一個女友好似佢個樣就無死
Originally posted by 雷公 at 2005-8-12 11:45:

第一,高路托尼本身係國家隊--象牙海...
you are wrong ...
he was playing DMF when he started his career..
anyway, that's just pointing out ONLY:cool:
We are blessed that we can watch sports, to do many things...
so be happy!
Originally posted by iMacc at 2005-8-12 11:38:
咁嘅內容都有分加......=.=|||
look carefully for the point that I add to people

do you think I am just bias and... adding people without a good comment in there?!

Think deeply and write comments before you said that.

We are blessed that we can watch sports, to do many things...
Originally posted by brightlee at 2005-8-12 09:59 AM:

look carefully for the point th...
我冇challenge你加其他topic分喎....唔好誤會~
我亦都唔係話你偏私~
i only have comment on which topic i'm talking~
咁我又想問吓你覺得呢個topic好有point or 非常有建設性 or 鼓勵會員發post而加分呢~?
我想話你聽一樣嘢...呢個post睇完會覺得樓主係冇乜搜集過資料而出嘅~
重有我都唔係d鍾意撩事生非嘅會員~
只不過今次有d覺得....唉....
Originally posted by iMacc at 2005-8-12 10:29:

我冇challenge你加其他topic分喎....
加分冇所謂, 大家開心啫, 但最緊要劃一標準.......:cool:
茫茫九派流中國,沉沉一線穿南北。煙雨莽蒼蒼,龜蛇鎖大江。黃鶴知何去?剩有游人處。把酒酹滔滔,心潮逐浪高!!
don't be upset....

if people... are doing.. wrong stuffs

hahaha.. you know what will others do in here....

You could see some examples in sport sections

some people, post something, and never get points or people will reply it

=)
大家萬事以和為貴.....好嗎?
言論好似有少少過火,可能溝通上問題o者...
Originally posted by 亨九利 at 2005-8-12 10:36 AM:

加分冇所謂, 大家開心啫, 但最緊要劃一標準.......:cool:
so...加唔加我分都冇所謂~^^
最緊要有得考眼光~哈哈~
最緊要劃一標準<-----其實好難....不過呢度都算唔錯~
Originally posted by brightlee at 2005-8-12 10:37 AM:
don't be upset....

if people... ...
哈哈我知~
不過好似而家唔見咗lu~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 大家對亞倫史密夫比費蛇點左佢去打防中點睇?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。