<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 大家對亞倫史密夫比費蛇點左佢去打防中點睇?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-12 14:19:

may下年先簽,唔洗俾轉會費
不過算,中場老化極之不濟
唔使錢又唔同講法........
茫茫九派流中國,沉沉一線穿南北。煙雨莽蒼蒼,龜蛇鎖大江。黃鶴知何去?剩有游人處。把酒酹滔滔,心潮逐浪高!!
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-12 02:19 PM:

may下年先簽,唔洗俾轉會費
不過算,中場老化極之不濟
呢樣嘢雲加最大膽...覺得個中場線開始老化之前就賣哂d重值租嘅球員先~
Originally posted by abc123aa at 2005-8-12 14:22:

其實波歷克比較似謝拉特果種既中場球員~
似係似, 最弊年紀唔似呢.......
茫茫九派流中國,沉沉一線穿南北。煙雨莽蒼蒼,龜蛇鎖大江。黃鶴知何去?剩有游人處。把酒酹滔滔,心潮逐浪高!!
Originally posted by 亨九利 at 2005-8-12 02:22 PM:

唔使錢又唔同講法........
咁曼聯又多一個十萬磅週薪嘅球員~
Originally posted by iMacc at 2005-8-12 14:23:

呢樣嘢雲加最大膽...覺得個中場線開始老化之前就賣哂d重值租嘅球員先~
雲加不嬲老謀深算.........
Originally posted by iMacc at 2005-8-12 14:24:

咁曼聯又多一個十萬磅週薪嘅球員~
條American fool 12萬都肯比rio, 再比多10萬有乜所謂?
Originally posted by 亨九利 at 2005-8-12 02:23 PM:

似係似, 最弊年紀唔似呢.......
咁你又講得岩,所以佢一直唔出國踢波就係咁解,因為驚一出去唔掂就冇國家隊踢,我諗踢完世界盃佢走既機會好大,因為唔洗轉會費~
摺吧啦
我嘗試再客觀分析
好坦白講,我唔覺得Smith可以轉到形去打防中
我睇過佢踢防中,佢係好勤力走動,好肯去追波,d style似南韓仔
但我唔覺得佢真係好有防守意識,補位意識強
佢架出腳攔截架timing我可以敢講係差
好,即使Smith攔截到波,但第一時間要交去邊個位呢? 左中右
因為防中截到波通常都係係自己3雜線架位,如果截到之後又比失或者比人搶番
人地就會即刻可以係你禁區邊做野! 唔同前鋒失左波都唔緊要,
兩個位置根本係意識上面係差好遠好遠
講真,我覺得費蛇要負更大責任,
我唔信初頭買Smith回來就係想佢踢防中,
根本好大可能就係佢買錯左人,攪黎攪去最後攪到佢要去踢防中,
你好難想像調配到敢...
唔好比人話我針對,阿仙奴依家我覺得都有防中架問題,
睇番社區盾就知,自從買唔到巴迪斯達之後,呢場波睇到阿仙奴架中場問題
無左以前架韋拉,就無左嗰種一攔截到波就可以好快運到波上前場
以前阿仙奴連續49場不敗就係勁在佢由防守轉進攻架節奏,速度
依家法比,費明尼仲係太幼,今季變左佢地交學費架一年,
由於防中出現問題,連帶影響到後防線,再加上辛達路斯嗰場踢到發緊夢
以致失兩球,同樣我都覺得雲加一定都要買防中,
大家踢過波都知,如果有個勁架防中係前面,
中堅真係踢得好舒服,壓力都少好多,可以保全更多體力
而且好架防中亦可以幫手補位,以免睇漏
我自己都係踢防中or中堅位,所以都算幾瞭解
所以防中位絕對影響整條後防線
好鐘意M記廣告妹~ Sukie Tong
下一個女友好似佢個樣就無死
Originally posted by abc123aa at 2005-8-12 02:22 PM:

其實波歷克比較似謝拉特果種既中場球員~
咁我寧願買謝拉特多好多好多倍喇~
Originally posted by 艾力克 at 2005-8-12 02:36 PM:

咁我寧願買謝拉特多好多好多倍喇~
可惜謝拉特勁貴呢,加上九成九唔會去英超其他球會~
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 大家對亞倫史密夫比費蛇點左佢去打防中點睇?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。