<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 大家對亞倫史密夫比費蛇點左佢去打防中點睇?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 雷公 at 2005-8-12 02:35 PM:
我嘗試再客觀分析
好坦白講,我唔覺得...
X~
又係你,又係抄人d意見post上來,
客乜X野觀分乜X野析呀你,咪又X係你介紹個電台聽完再copy,大家去聽下la,
雷公係長毛度copy既"客觀分析""留意22:00-23:30左右"
我唔介意你copy,但咪話係自己d"客觀分析"la!球評家呀?收X啦!

雷公,咪再白痴喇,知未呀?白痴仔
Originally posted by adamjacky123 at 2005-8-12 03:17 PM:

X~
又係你,又係抄人d意見post上...
唔好鬧佢呀~
一陣間佢又話你係呀邊個嘅分身就弊喇~~~~
Originally posted by adamjacky123 at 2005-8-12 03:17 PM:

X~
又係你,又係抄人d意見post上...
算啦,唔好勞氣啦,下下同佢勞氣仲得掂,不過你要嘈既話都希望字眼用好少少,thx
摺吧啦
Originally posted by iMacc at 2005-8-12 03:19 PM:

唔好鬧佢呀~
checkIP咪知囉,唔係佢講晒
摺吧啦
Originally posted by iMacc at 2005-8-12 03:19 PM:

唔好鬧佢呀~
唔係鬧,係玩踢爆,等呢度冇曬d Rubbish Topic,同令Manu d fans 條氣順返ja
Originally posted by abc123aa at 2005-8-12 03:20 PM:

算啦,唔好勞氣啦,下下同佢勞氣仲得掂,不過你要嘈既話都希望字眼用好少少,thx
Okay~
Originally posted by 雷公 at 2005-8-12 03:09 PM:

請版主處理吓,扣佢分,佢用詞屬於人...
垃圾睇唔起人!!
Originally posted by adamjacky123 at 2005-8-12 03:21 PM:

唔係鬧,係玩踢爆,等呢度冇曬d Rubbish Topic,同令Manu d fans 條氣順返ja
咦~~~~~真係順番哂~~~~~唔該~~~
坦白講,幾無癮,我發表都唔係無厘頭
但就比人人身攻擊,我就算批評都係批評d球賽球隊
大家梗有大家意見架啦,我開topic又唔會唔比你有位批評我架觀點
但唔好攻擊會員本身囉,
既然你話我針對曼聯,敢我以後都唔發表有關曼聯架野,隻字再不提曼聯
我相信我做到敢,你呢個曼聯迷滿意勒掛
好鐘意M記廣告妹~ Sukie Tong
下一個女友好似佢個樣就無死
Originally posted by 雷公 at 2005-8-12 15:31:
坦白講,幾無癮,我發表都唔係無厘頭
...
你都係想我做到敢je,
滿意未?
唔滿意可以再同我講架
好鐘意M記廣告妹~ Sukie Tong
下一個女友好似佢個樣就無死
我都話佢係睇波唔踢波ga ar咩都唔知學人講波
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 大家對亞倫史密夫比費蛇點左佢去打防中點睇?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。