<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【藍黑兵團-國際米蘭@聖西路球場】
返回列表 回復 發帖
Originally posted by skjeiw at 2005-9-29 07:13 PM:
7分實力+3分實力先掂既...你就球球中柱彈出,人地球球中柱彈入...咁你幾勁都無用...
冇錯.....有運起上黎既話,應輸既和,應和既贏,多幾係野架!
難道全部都是"塘邊鶴"的問題嗎?
難道板主們一點問題也沒有?
Originally posted by lookityourself at 2005-9-29 07:21 PM:

去英超無謂...浪費
都係呀,好彩返到國米得到重新........

:cool:文仙尼係解除左國米球員墳墓魔咒既領隊!
Originally posted by lookityourself at 2005-9-29 07:26 PM:

但唔好應贏既輸就得
最佳例子:曼城..........咁就係對方有運啦!

【賽前討論】Serie A <第六周> 國際米蘭作客對祖雲達斯

[center]【賽前討論】Serie A <第六周>
~意大利打呲大戰~國際米蘭作客對祖雲達斯
[/center]

Serie A <第六周>意甲壓軸大戰,亦都係未喻為會係意大利打呲大戰,國際米蘭作客對祖雲達斯,周日凌晨兩點半(即周一02:30),這兩支球隊是意甲僅有的從未降班隊伍,在近年對賽中,又往往製造大量入球,加上戰果將影響榜首形勢,肯定是焦點賽事。
Originally posted by lookityourself at 2005-9-30 07:30 PM:

呢場係今季第一場大戰
國米好想自己輸左場都有人陪
冇錯.......周中國米已經留左力黎打呢場!
Originally posted by lookityourself at 2005-9-30 07:40 PM:

阿祖安奴,伊巴謙莫域空中爭霸
伊巴謙莫域應該同馬特拉斯空中爭霸,兩個性格都火爆,分分鐘有打架場面睇!
Originally posted by wer at 2005-9-30 08:03 PM:

可以嗎?
:cool:國米近兩次作客祖記都贏一比零,我信相今次係第三次!
贏就得架啦!
Originally posted by ajax28 at 2005-10-1 12:48 AM:
祖記主場與國米...
沒能奪冠和習慣奪冠之間,存在著一重障礙。這就是癥結所在--國米需要克服這個障礙,」這位葡萄牙國腳表示。

呢句講到好岩,球員要記住國米係奪標球隊,而唔係好似烏甸o個d前列球隊.........呢個都可以話係國米既心理包袱.....
如果國米可以打出水準,作客迪爾艾比都係五五波.....呢場波其實唔係咁一面睹!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【藍黑兵團-國際米蘭@聖西路球場】

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。