<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【藍黑兵團-國際米蘭@聖西路球場】
返回列表 回復 發帖
Originally posted by ajax28 at 2006-1-22 12:20 PM:
马克斯维尔6月加盟国际米...
有冇攪錯!!!麥士維加盟國際米蘭???羅馬睇中左佢好耐架喇!!!只係受轉會限制影響冇得出手,而家又俾國際米蘭搶左,上次因轉會限制而買唔倒大衛比沙路(佢本人都想加盟羅馬),今次又俾國米搶埋。唉......仲諗住麥士維可以代替到簡迪拿遺留下來左好耐好耐既左翼衛位置添。睇黎又要搵過第二個喇。
我愛長澤
其實我有d野想提一提這標題的樓主,國際米蘭的主場雖地點是聖西路球場,但由始至終國際米蘭都不會稱這叫聖西路球場,而是叫它美亞沙球隊,美亞沙是國際米蘭的名將,被喻為世上第一位發明笠射的人,當時與拉素+意大利名將(意甲入球紀錄保持者)皮奧拿合作在國家隊攻堅。
我愛長澤
Originally posted by wer at 2006-2-14 08:33 PM:

被ban啦
唔明。如果可以改一改個主題會好d,可以的話。
我愛長澤
Originally posted by kakeidevil at 2006-2-14 10:02 PM:

舊樓主比人ban左,新樓主係牙耳
原來係咁。
我愛長澤
Originally posted by wer at 2006-2-23 04:56 PM:
月 23日 星期四 03:30 更新
阿祖安奴...
佢係時候要雪一雪自己喇,d狀態好成咁......

唔係話阿祖安奴唔勁,但問題係佢實在太大起大落,難以捉摸,佢做入球重心狀態好時就曉飛,但一沉就全隊都俾佢拖沉,仲要經常會狀態急跌,所以成日聯賽入球數字都突破唔倒16球就係因為咁,加上間唔中又傷下一兩場,佢既入球就始終唔超過16......要佢達到20球大關就更加勉強,所以一直都不認為他是世界頂級前鋒,他好是好在個人質素極高,但差就是差在表現大起大跌,差唔多係55波,有5成時間係狀態低沉......反而個人質素比阿祖安奴差的基拿甸奴,卻來得穩定得多,入球數字也連續兩季達到23球,今季雖然可能不能到達23球,但卻還有機會達到20球大關,所以穩定的演出相比質素,在頂級比併裡起更大影響。
我愛長澤
Originally posted by wer at 2006-2-27 07:56 PM:

唔驚
告魯斯仲可怕過阿祖安奴......
我愛長澤
Originally posted by ajax28 at 2006-2-27 05:12 PM:

冇samuel~~同adriano~~
冇森美爾就驚d。
我愛長澤
Originally posted by wer at 2006-3-1 04:39 PM:

來吧
列基美係我心目中世界三大攻擊中場之一。其餘既係托迪和朗拿甸奴。
我愛長澤
Originally posted by wer at 2006-3-1 05:10 PM:

唔關事
我仲以為你講列基美。睇錯。波歷克就免喇。
我愛長澤
Originally posted by wer at 2006-3-1 05:44 PM:

why
老。同埋我feel唔倒佢會好過史坦高域幾多,大家都係狀態有點飄忽既球員,要佢不如要列基美。
我愛長澤
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【藍黑兵團-國際米蘭@聖西路球場】

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。