<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【藍黑兵團-國際米蘭@聖西路球場】
返回列表 回復 發帖
Originally posted by bigfish at 2005-8-14 12:25 AM:

都唔知買禾美做乜, 防守九流, 進攻三流, 射門勁度同界外球就一流, 隊長, 哥度巴, 蘇拿利移去左邊仲好過佢
佢個柏斯哥里係咪借左俾人?
禾美係自由轉會,當要多個後備....哥度巴同蘇拿利打左閘始終唔係最佳位置....左閘點都要買返個人架啦.......
柏斯哥利借左去帕爾馬!
難道全部都是"塘邊鶴"的問題嗎?
難道板主們一點問題也沒有?
推!!!
國米加油!!!!!!!!!!!!
皇馬 - 5號
最愛大簡!!!!
之前係唔係試用 Burdisso 打左閘?

除了 Chivu ,仲有無其他心水, 條友勁易傷, 不過好鬼勁.
Originally posted by jameshohk at 2005-8-15 12:54 PM:

除了 Chivu ,仲有無其他心水, 條友勁易傷, 不過好鬼勁.
你話國米??
皇馬 - 5號
最愛大簡!!!!
Originally posted by SEEK at 2005-8-14 12:08 AM:

雲達美迪,高高,列高巴仲係國米,不過得雲達美迪一個波衫未有號數~
卡馬拉去左巴西既彭美拉斯~
愛華頓唸住買佢
Originally posted by 我‧愛‧你 at 2005-8-15 01:04 PM:

愛華頓唸住買佢
咩都係愛華頓
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
入黎十卜下幫你推番上去先

我覺得列高巴應該值得有一個正選位席
你睇佢上季對森多利亞奇蹟反勝3-2果場
佢既遠射very great
所以佢係值得打正
唔一定要前鋒
中場都得
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
我都幫手推番先
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by jameshohk at 2005-8-15 12:54 PM:

貝迪素係中堅 or 右閘材料黎ga, 要打左閘唔太o岩
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【藍黑兵團-國際米蘭@聖西路球場】

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。