<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【藍黑兵團-國際米蘭@聖西路球場】
返回列表 回復 發帖

卡拉高尼斯加盟葡萄牙既賓菲加簽約3年

卡拉高尼斯加盟葡萄牙既賓菲加簽約3年

KARAGOUNIS JOINS BENFICA
Tuesday, 30 August 2005 15:14:16   
MILAN - FC Internazionale announces that Greek midfielder Giorgos Karagounis has completed a permanent transfer to Portuguese side Benfica

國米又少一個後備球員啦!

[ Last edited by SEEK on 2005-8-31 at 04:28 PM ]
難道全部都是"塘邊鶴"的問題嗎?
難道板主們一點問題也沒有?

國米新加盟球員-奧蘭當尼

國米新加盟球員-三號門將奧蘭當尼,由乙組既皮亞琴察轉投國際米蘭,暫時仲未知著幾多號球衣!
[center]
[/center]
[center]球員資料[/center]
[center]球員名(中):  奧蘭當尼
球員名(英): PAOLO ORLANDONI
所屬球會: 皮亞琴察
位置: 門將
出生日期: 1972年8月12日
國籍: 意大利
身高: 186 cm
曾效力球會: 拉素 2000-2001 , 里賈納 1999-2000 [/center]

[ Last edited by SEEK on 2005-8-31 at 05:00 PM ]
隊長要休息兩個月, 佢咁多年來都冇受過乜傷, 依家特然間要搵個新右閘都有難度
Originally posted by ajax28 at 2005-8-31 10:26 AM:
國際米蘭隊長辛尼迪在出戰泰列維素一...
哥杜巴啦應該

國米轉會消息

DF Francesco COCO 高高 ----外借---->利禾奴

FW Lambros CHOUTOS 卓圖斯 ----外借---->馬略卡(西班牙)

MF Andy VAN DER MEYDE 雲達美迪 ----加盟---->愛華頓(英格蘭)

[ Last edited by SEEK on 2005-9-1 at 05:57 PM ]
Originally posted by bigfish at 2005-9-1 12:06 AM:
隊長要休息兩個月, 佢咁多年來都冇受過乜傷, 依家特然間要搵個新右閘都有難度
玩時陣中真係冇人可以取代佢既右閘位置!
Originally posted by 小俊 at 2005-9-1 12:58 AM:

哥杜巴啦應該
如無意外都係哥度巴架啦!
唔通逼住打 4-3-3?
咁咪可以打少個右閘
因為上年 ze maria 成日都出現漏洞, 進攻o個陣又突破唔到, 好似碧咸咁
Originally posted by bigfish at 2005-9-2 12:31 AM:
唔通逼住打 4-3-3?
咁咪可以打少個右閘
因為上年 ze maria 成日都出現漏洞, 進攻o個陣又突破唔到, 好似碧咸咁
應該都會打番慣常既4-4-2架啦.....以不變應萬變...用薜馬利亞打右閘,問題都不大!
推一推先!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【藍黑兵團-國際米蘭@聖西路球場】

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。