<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【藍黑兵團-國際米蘭@聖西路球場】
返回列表 回復 發帖
國米係歐聯抽到支好簽呀!
難道全部都是"塘邊鶴"的問題嗎?
難道板主們一點問題也沒有?
Originally posted by lookityourself at 2005-8-26 05:22 AM:

希望至少入到四強!!!!!!!!!!!!
因為我覺得今年最有機會

仲要費高學摩連迪斯一球射死皇馬
冇錯.........費高一腳射死皇馬,郎拿度係國米球迷面前痛哭!

Serie A <第一周>

[center]【賽前討論】國際米蘭主場迎戰泰列維素[/center]
[center]VS[/center]
國米第一周意甲會係主場對升班馬既泰列維素...乙組只係排名第5...從未打過意甲....呢場國米應該可以大勝!

[ Last edited by SEEK on 2005-8-26 at 01:51 PM ]
國米三號門將卡連尼被外借到卡利亞里!
而雲達美迪將會穿起國米15號球衣,而本身15號球衣既蘇拿利將會改穿21號球衣,另一位21號球衣既卡拉高尼斯將會改穿26號!

版主可唔可以俾我係第一版改番D號數呀........唔該~!
Originally posted by lookityourself at 2005-8-27 08:39 AM:

永遠都唔可以睇少d 升班馬!!!!
今場泰列維素要作客.....都係九死一生!

[ Last edited by SEEK on 2005-8-27 at 10:05 PM ]
Originally posted by ajax28 at 2005-8-27 01:29 PM:

雲達美迪走左la~~
可惜可惜!
Originally posted by jameshohk at 2005-8-27 07:31 PM:
大家認為文生用GK會用死一個定係輪流上?
我估邊個打得好就有得打正選,保持良性競爭,因為上季方坦拿都有幾場打正選!

Serie A <第一周>

[center]【現場討論】國際米蘭(主) VS 泰列維素

開波![/center]
Originally posted by lookityourself at 2005-8-28 09:04 PM:

開左la??咁早ge...係wo...
加油ar 國米
我一早睇好你大抄
要大炒加強士氣呀!
哈哈.....泰列維素全員死守呀!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【藍黑兵團-國際米蘭@聖西路球場】

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。