<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我為人點丫,是否好黑人憎呢?
返回列表 回復 發帖

我為人點丫,是否好黑人憎呢?

單選投票, 共有 0 人參與投票
57.89% (11)
42.11% (8)
您所在的用戶組沒有投票權限
我成日俾人罵!
問得好笑, 你為人點? 我哋點知?
茫茫九派流中國,沉沉一線穿南北。煙雨莽蒼蒼,龜蛇鎖大江。黃鶴知何去?剩有游人處。把酒酹滔滔,心潮逐浪高!!
Originally posted by 亨九利 at 2005-8-15 12:22 AM:
% z( B7 Z4 |5 g5 u" H問得好笑, 你為人點? 我哋點知?
7 g2 m* p5 L& i1 ], `2 w
7 z; i4 T0 P4 `, G9 w+ z9 h哈哈....我話哂在Internet上都有少少名氣,好多人都識我架' I" Y, _. _+ n

4 p# c1 G  Z) Y0 u6 x4 _3 x* n  n哈...
/ b, s- Z6 s; Y$ ]

; `. R' H8 t+ C  @8 Y6 M; U[ Last edited by 新經濟學巨人 on 2005-8-15 at 12:40 AM ]
Originally posted by 新經濟學巨人 at 2005-8-15 00:24:: P# Q$ Z* C1 @7 L  y& ^
( b( h- i( [! ^. y  `0 ?

0 Q5 G+ u2 [0 y2 m* u$ D哈哈....我話哂在Int...
% u1 E9 }% p6 ^4 G) V9 i賣廣告? 你大鑊..........
茫茫九派流中國,沉沉一線穿南北。煙雨莽蒼蒼,龜蛇鎖大江。黃鶴知何去?剩有游人處。把酒酹滔滔,心潮逐浪高!!
Originally posted by 亨九利 at 2005-8-15 12:34 AM:  O* N, T# Q( U  O% Q- m
2 F" m: S9 O( M: K
賣廣告? 你大鑊..........
5 t$ Y* e  l5 x$ y& {' y2 P1 M  `7 O  l( N
* @/ N& f  r+ ^* l- I( \
免費架,冇商業性質架
Originally posted by 新經濟學巨人 at 2005-8-15 00:35:
" p7 Y7 ]3 ~8 Z( v' x: x* V  U( @* n/ v; c, A- K
8 F* `, J5 l& E7 Z+ X

* I  Y. _4 ]/ b3 z- F- O3 n5 h免費架,冇商業性質架
; i. u' ^, d+ m( L% k) H' K. }4 G
admin唔係咁諗呢.......
Originally posted by 亨九利 at 2005-8-15 12:38 AM:+ }/ D& k  T- M3 x- L! W
* R2 K+ X% ~, c5 H" E
admin唔係咁諗呢.......
, _% w, T; q) X1 d" k- Z: p
$ r* c6 X, r0 V% J2 P3 |& w, {3 S& h1 [6 J+ v1 m
咁樣架
Originally posted by 新經濟學巨人 at 2005-8-15 00:39:3 W+ d' C' `) B( @- G
+ R3 [/ O1 W3 q3 G% i, J( l' C" ]  l
+ @5 y9 y6 Q; y6 r

! q% h6 s3 k" a; t' m" D( k. K咁樣架
& j: M" I0 f1 [+ Y8 X
睇下點?
Originally posted by 亨九利 at 2005-8-15 12:40 AM:  ~0 B. B2 Q9 T- ?. }* k- S+ k& r
7 K6 d4 t# Q3 @5 o) r) K: C  X" j' f
睇下點?
& _8 A% }; F/ v% h+ }" t$ J5 y9 S- ^) ?
+ l, m% e* o" @" w5 Y0 D& I7 D6 a4 r5 r+ ^
要突破,一定要向互動的PHPBB進軍,要練習嘛先有進步
除咗成日講個 架 字外, 冇咩衰野丫...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我為人點丫,是否好黑人憎呢?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。