<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » [轉貼]Jeans變黃牌
返回列表 回復 發帖
Originally posted by wanmankit at 2005-8-15 11:30 PM:

阿記呢場冇咩霸氣,攻守冇左韋拉都未適應到,
睇下遲d會點???
我唔覺好差囉.............=.=
好多球員都好fit呀~~~係欠左少少運:cool:
我覺得紅牌係嚴左少少...
但亦唔係完全唔岩...
所以e+轉返做黃牌...
都幾合理...
(無任何"金錢", "眼光", "經驗"關係...)
應該黃牌夠喇,佢出腳向波又貼住地面去,而且又唔係從後攔截G施華,只是收唔住制隻腳夾左埋去,都唔係有心,不過最好笑潘源良竟然為左話應該紅牌,話佢係從後攔截
Originally posted by 雷公 at 2005-8-15 23:25:

原來九哥買左讓球下盤
唔掛知得
嫪毐....
茫茫九派流中國,沉沉一線穿南北。煙雨莽蒼蒼,龜蛇鎖大江。黃鶴知何去?剩有游人處。把酒酹滔滔,心潮逐浪高!!
但係我覺得紅都得
因為我睇基拔圖施華隻腳都就黎x柴咁濟
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
Originally posted by lookityourself at 2005-8-16 03:30 AM:
但係我覺得紅都得
因為我睇基拔圖施華隻腳都就黎x柴咁濟
我都同意,佢剷埋去果下我諗冇心既,不過太狼死喇,紅牌都可以話係抵,
因為佢真係夾到基拔圖施華隻腳應一應,再加上當時個情況下佢根本唔洗做呢個攔截動作,可以話係多餘既動作,
還好佢冇鞋底行先,否則可以同施華講聲拜拜

[ Last edited by abc123aa on 2005-8-16 at 07:19 AM ]
摺吧啦
Originally posted by ciger at 2005-8-16 12:58 AM:
應該黃牌夠喇,佢出腳向波又貼住地面去...
就算唔係從後攔截都好狼死,算係一個多餘既攔截動作,不過值唔值紅牌就見仁見智喇。

[ Last edited by abc123aa on 2005-8-16 at 07:20 AM ]
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-8-16 07:17 AM:

我都同意,佢剷埋去果下我諗冇心既,...
鞋底行唔行先都冇乜關係嘅....
都唔係踩親佢...係夾到啫...
其實都唔係話好嚴重...
Originally posted by iMacc at 2005-8-16 10:07 AM:

鞋底行唔行先都冇乜關係嘅....
都唔係踩親佢...係夾到啫...
其實都唔係話好嚴重...
鞋唔鞋底行先好大分別架...
如果係用鞋底印埋去...好易同收人山架...
Originally posted by abc123aa at 2005-8-15 09:50 PM:
咁都得= ="
有咩唔得
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » [轉貼]Jeans變黃牌

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。