<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ◢ 新世代黑馬★韋根 ◣
返回列表 回復 發帖
愛華頓 (主場) 0 : 1 韋根
                                      Damien Francis (47')
正選球員

馬田
Jorge Nuno Valente
耶保
華亞
基爾賓尼
菲臘尼維利
戴維斯
卡希爾
阿迪達
麥法頓
奧士文

John Filan
Pascal Chimbonda
迪施奧
軒索斯
Leighton Baines
Jimmy Bullard
Damien Francis
Graham Kavanagh
Lee McCulloch
羅拔斯
H.卡馬拉

後備名單

李察胡禮
賓特
鄧肯費格遜
M.費拉利
希貝爾

Stephen McMillan
Matt Jackson
Michael Pollitt
Ryan Taylor
David Connolly

換人情況

賓特 入替 基爾賓尼 (58')
鄧肯費格遜 入替 戴維斯 (69')

David Connolly 入替 H.卡馬拉 (85')
Now's the time,Italy.
Wigan win over Everton~
Wigan is the best~~~
Originally posted by adamjacky123 at 2005-9-25 12:00 AM:
Wigan win over Everton~
Wigan is the best~~~
恭喜哂韋根
如果當初佢地第1場可以贏到車仔就好la..
車仔肯仔完全兩個世界..
起碼唔會有而家呢個氣勢
Originally posted by michael86 at 2005-9-25 01:28 AM:

恭喜哂韋根
如果當初佢地第1場可以贏到車仔就好la..
車仔肯仔完全兩個世界..
起碼唔會有而家呢個氣勢
我仲以為韋根一開始咁勁係虛火
點知佢地真係有料到ga

樓主眼光好好bor
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
樓主果然眼光獨到
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
英超聯賽  積分榜

排名           積分
1 車路士       21
2 查爾頓       15
3 保頓          14
4 韋斯咸       11
5 曼聯          11
6 曼城          11
7 阿仙奴       10
8 韋根          10
9 熱刺           9
10 米杜士堡   8
11 紐卡素      8
12 布力般      8
13 利物浦      7
14 伯明翰      6
15 阿士東維拉 6
16 富咸         5
17 樸次茅夫   5
18 西布朗      5
19 愛華頓      3
20 新特蘭      1
Originally posted by adamjacky123 at 2005-9-25 13:11:
英超聯賽  積分榜

排名           ...
賀喜,想不想下年有歐洲賽踢
EF小人物

同阿仙奴一樣 =,=
我的最愛: Miki、Stephy、阿仙奴、AC米蘭
"為何還喜歡我,我這種無賴"
Originally posted by skjeiw at 2005-9-25 05:16 PM:
同阿仙奴一樣 =,=
韋根實力同阿仙奴一樣
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-9-25 17:33:

韋根實力同阿仙奴一樣
又廢話了!唉
EF小人物

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ◢ 新世代黑馬★韋根 ◣

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。