<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ◢ 新世代黑馬★韋根 ◣
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 亨九利 at 2005-8-16 12:22 AM:
輸波都叫黑馬?
only unlucky.....I think they will have a good result this season.
Originally posted by adamjacky123 at 2005-8-16 01:02:

only unlucky.....I think they will have a good result this season.
其實唔可以話only unlucky,好明顯係質素唔夠,臨完場前果球單刀如果入左就唔洗輸,但果球波好明顯係質素問題,如果唔改善把握力想入波都幾難,要贏波一定要入到波,話之你幾有默契幾好鬥志,但入唔到波就肯定贏唔到,咁易入都入唔到,真係唔可以話冇運,係自己問題
Originally posted by abc123aa at 2005-8-15 11:41 PM:

其實唔需要搵d咩大國腳之類果d,搵一d係英超打左一段時間既球員已經ok~
同意呀~買d有護級經驗仲好
Originally posted by ciger at 2005-8-16 01:09 AM:

其實唔可以話only unlucky,好明顯係...
都係ge.
8號祖漢臣個腳入左既話.........:cool:
不過17號法籣西斯球中眉,連摩佬平時甘串都話好彩ga~
Originally posted by adamjacky123 at 2005-8-16 01:13:

都係ge.
8號祖漢臣個腳入左既話.........:cool:
不過17號法籣西斯球中眉,連摩佬平時甘串都話好彩ga~
佢對住車仔咁輸1:0就好似好唔抵,但如果對住其他中遊球隊,咪又可能又係咁樣之下輸1:0,因為把握能力低,兼且關鍵時刻唔集中正是一般表現好但成績差嘅球隊致命傷
Originally posted by ciger at 2005-8-16 01:27 AM:

佢對住車仔咁輸1:0就好似好唔抵,但...
希望佢地買到d實用既人啦
Originally posted by adamjacky123 at 2005-8-16 01:31:

希望佢地買到d實用既人啦
佢地只要多一位好D嘅前鋒,今季都可能唔洗降班
Originally posted by ciger at 2005-8-16 01:33:

所以我說有力爭標者才可稱為黑馬, 但韋根的表現只可令人覺得可能唔使降班, 點可稱為黑馬?
茫茫九派流中國,沉沉一線穿南北。煙雨莽蒼蒼,龜蛇鎖大江。黃鶴知何去?剩有游人處。把酒酹滔滔,心潮逐浪高!!
Originally posted by ciger at 2005-8-16 01:33 AM:

反而3m賣走左nathan ellington去西布朗,上季係英冠表現好出色

不過買一個創造性中場更好
前面H.Camara+Roberts其實夠剎
爭個後備前鋒lo..
Originally posted by 亨九利 at 2005-8-16 01:45 AM:

所以我說有力爭標者才可稱為黑馬, 但韋根的表現只可令人覺得可能唔使降班, 點可稱為黑馬?
嗯...睇下下場對查爾頓先下定論,再輸就改名la~亨兄~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ◢ 新世代黑馬★韋根 ◣

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。