<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ◢ 新世代黑馬★韋根 ◣
返回列表 回復 發帖
Originally posted by iMacc at 2005-8-16 10:22 AM:

但係嗰場波睇起嚟已經好過之前嗰日打嘅維拉同埋保頓....
竫係一場波呀
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 我‧愛‧你 at 2005-8-16 10:27 AM:

..-.-
有乜關系
已經証明到佢有喺英超立足嘅實力~
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-16 10:30 AM:

竫係一場波呀
一場波已經可以睇到好多嘢~
一支升班馬對住上年英超冠軍....
俾你打韋根都有d腳軟啦...
Originally posted by iMacc at 2005-8-16 11:10 AM:

一場波已經可以睇到好多嘢~
一支升班馬對住上年英超冠軍....
俾你打韋根都有d腳軟啦...
希望佢對阿仙奴, 曼聯同利物浦時都好似對車仔咁好表現
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-16 11:12 AM:

希望佢對阿仙奴, 曼聯同利物浦時都好似對車仔咁好表現
我都想多d新起嘅勢力令到英超緊張d~
Originally posted by iMacc at 2005-8-16 11:08 AM:

已經証明到佢有喺英超立足嘅實力~
希望真係可以在英超立足啦
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by iMacc at 2005-8-16 11:14 AM:

我都想
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by lookityourself at 2005-8-16 03:50 AM:
樓主你因為一場波就變左韋根迷la?????????
係呀我一年捧一隊升班馬ga~上年支持水晶宮,前年西布朗......年年都.........
Originally posted by adamjacky123 at 2005-8-16 11:45:

係呀我一年捧一隊升班馬ga~上年支持水晶宮,前年西布朗......年年都.........
搭沉船...........
茫茫九派流中國,沉沉一線穿南北。煙雨莽蒼蒼,龜蛇鎖大江。黃鶴知何去?剩有游人處。把酒酹滔滔,心潮逐浪高!!
Originally posted by iMacc at 2005-8-16 11:14 AM:

緊係啦~最好20隊都有料到就正....
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ◢ 新世代黑馬★韋根 ◣

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。