<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【寵物區】 » 有冇人有貓住過貓酒店?
返回列表 回復 發帖
伍廣德, 一講會有幾萬人知我係邊個

[ Last edited by d228216 on 2005-8-18 at 01:53 PM ]
Originally posted by d228216 at 2005-8-18 01:51 PM:

[ Last edited by d228216 on 2005-8-18 at 01:53 PM ]
哦,可以pm我姐
不過唔講都冇所謂
最好唔好拉

找個信得過架朋友幫手仲好拉
Originally posted by JerryLee at 2006-7-22 06:38 PM:
最好唔好拉

找個信得過架朋友幫手仲好拉

贊成
0個D酒店唔係好得
試過有朋友張隻狗放0係大埔一間寵物酒店
隻狗裸回屋企時瘦曬
可能與酒店無關
但肯定對隻寵物心理上唔多唔少都有影響
JarvisCocker
there is nothing concept better than rock n roll.
貓酒店好似唔穩陣,都係叫朋友or家人睇住先
Originally posted by d228216 at 2005-8-18 01:51 PM:

come on ~~ let us know who you are mr nice guy!
"The only thing that goes with the flow is a dead fish"
<貓酒店好似唔穩陣> 心理作用
都係擺係朋友屋企寄養喇.穩陣D.你又唔知佢食左d咩
看過圖 - 回覆支持 - 多回多貼!!
价钱一定几贵下
要看片,就要回帖,你們的回覆就,是我上傳的動力!!!
哪里有猫酒店
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【寵物區】 » 有冇人有貓住過貓酒店?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。