<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 谁是英格兰国家队下一任的队长
返回列表 回復 發帖
Originally posted by MaxFigo at 2005-8-18 09:02 PM:

認真d講...
其實現實比賽中全...
同意
我以前打前鋒都冇咩機會掂到波,因為中場冇人傳送到比我.....
摺吧啦
隊長係要0係球場上帶領隊員,要有地位,受其他球員服從...最好波既未必係隊長,最緊要能控制大局...
我的最愛: Miki、Stephy、阿仙奴、AC米蘭
"為何還喜歡我,我這種無賴"
Originally posted by skjeiw at 2005-8-18 21:06:
隊長係要0係球場上帶領隊員,要有地位,受其他球員服從...最好波既未必係隊長,最緊要能控制大局...
校隊阿sir都係咁教。

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
Originally posted by shaqkobe at 2005-8-18 09:07 PM:

校隊阿sir都係咁教。
哈哈,可惜我以前既校隊係搵最好波果位黎做隊長
摺吧啦
Originally posted by MaxFigo at 2005-8-18 08:54 PM:
全場攬住個波果d叫執波仔
唔係隊長

簡直係sport 版既金句呀!!!!!!!!!!!!!!
Originally posted by srfqt1 at 2005-8-18 10:42 PM:

同意丫
摺吧啦
簡直係sport 版既金句呀
I also agree with you.
你地永遠停留在數年前(打入世杯個Free kick),冇野同你地講,難怪我哥唔再入黎la.
一個將粒波由右踢去左而成名既人有幾幫到隊波ar,英倫而家靠梗邊幾個,邊幾個用來湊夠人數大家心照la,野就講完,要寸就寸,反正你地都冇得救!

[ Last edited by 清揚 on 2005-8-19 at 10:34 AM ]
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by srfqt1 at 2005-8-18 10:42 PM:

其實隊長有幾個條件既

1.有帶球隊既能力,可以號召球員
2.有責任感,成為其他球員既榜樣
3.夠經驗,係重大比賽有壓場能力
4.好波(依家香港d校隊點解搵好波既人做隊長,因為好波果d 都多人尊敬)
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
Originally posted by lookityourself at 2005-8-19 11:41:

其實隊長有幾個條件既

1.有帶球隊既能力,可以號召球員
2.有責任感,成為其他球員既榜樣
3.夠經驗,係重大比賽有壓場能力
4.好波(依家香港d校隊點解搵好波既人做隊長,因為好波果d 都多人尊敬)
1.有帶球隊既能力,可以號召球員---謝拉特、泰利好過碧咸多多聲
2.有責任感,成為其他球員既榜樣---碧咸下下跳起避人冇盡到盡力保護皮球的責任,驚傷只是借口,落得塲就預左傷,做球員要接受傷系比賽既一部份
3.夠經驗,係重大比賽有壓場能力---經驗大把人有,唔見得碧咸特別出眾
4.好波---林伯特、謝拉特、泰利及WPS就叫好波,碧咸最好咪only死球
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 谁是英格兰国家队下一任的队长

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。