<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 谁是英格兰国家队下一任的队长
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 清揚 at 2005-8-19 12:04 PM:

1.有帶球隊既能力,可以號召球員---謝拉特、泰利好過碧咸多多聲
唔講唔知以為你踢緊英格蘭國家隊tim
做咩呀?你o係訓練營入面見到阿碧咸哥冇號召力呀??
Originally posted by michael86 at 2005-8-19 01:07 PM:

唔講唔知以為你踢緊英格蘭國家隊tim
定係謝拉特同泰利報料俾你聽話碧咸冇號召唔到佢地?
同埋如果咸哥真係o係佢班隊友面前冇感染力,其他隊友唔服佢既話
佢冇可能做到隊長
因為一隊波既隊長首要條件就係要隊中大部份球員都服佢
唔好以為領隊真係可以隻手遮天
Good point.
因為一隊波既隊長首要條件就係要隊中大部份球員都服
I agree with you because if not then no one listen to his command.Example like Keane,everyone respect and listen to his command even though Keane scold him.
Originally posted by michael86 at 2005-8-19 13:09:

定係謝拉特同泰利報料俾你聽話碧...
頂你ar,我識你架,咁火爆既,我仲以為Alan Smith同我Talking添,收斂下la,你嫌我哥偏激我哥又嫌你同人針對佢,呢度傾下計表達下意見架咋,無必要搞到你一拳我又一腳咁ㄚ,好多野兩睇既,我兩兄弟唔like碧咸冇人要你地附和,我地都唔想有人侵佔我地既思考領域......

WARNING
BE CAREFUL FOR YOUR WORDS!!!

BRIGHT

[ Last edited by brightlee on 2005-8-19 at 04:32 PM ]
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by lookityourself at 2005-8-19 13:03:

碧威起碼好過蘇甘保
我覺得謝拉特好過碧咸low
'性版討論區"
ar 86兄,你真系要檢討下,系咪一有人批評碧咸就起晒掙咁呢,你覺得碧咸好似你既事ㄚ,我覺得碧咸唔好好似又唔關你事架可???
'性版討論區"
Originally posted by 清揚 at 2005-8-19 13:40:

頂你ar,我識你架,咁火爆既,我仲以為...
你從何見到佢有火爆之處?佢自不過係講笑形式話緊你睇野片面。俾起火爆,遠不及你吧!

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
Originally posted by shaqkobe at 2005-8-19 14:07:

你從何見到佢有火爆之處?佢自不過係講笑形式話緊你睇野片面。俾起火爆,遠不及你吧!
冇野la,一見就比人插,實有少少火既,我唔覺我片面low
'性版討論區"
Originally posted by shaqkobe at 2005-8-19 14:07:

講笑???有好多是非就系由講笑而起.
'性版討論區"
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 谁是英格兰国家队下一任的队长

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。