<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-19 06:00 PM:' Z, r4 p% i; W

/ N/ ^$ P( T( ?5 b笑話
+ s/ S6 q/ t" b* d# E' k. b+ z. X- q
咩野意思???
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-19 06:06 PM:
+ V" l. \- I  i9 X1 p5 F% c0 ^& w% U8 I# t: k% Q2 W/ U
冇誤會,意思係笑話漫畫
6 n9 {9 m$ ~7 o5 N
哦....
Originally posted by twh1110 at 2005-8-19 06:08 PM:. N( t" p1 u& B4 ?, {9 t

' f7 ~1 n( r, k% l' I邊度有je?
3 C5 B+ [& m  h2 \" J4 y
漫畫我諗聯合o個度會有, 我好多漫畫都係o係o個度買...
- ?+ f8 ?) F, A% l8 w動畫就真係唔係好清楚, 好少買動畫....
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-19 06:23 PM:& T4 o4 e" t2 G' K  l
00~有冇計幫我搵返嫁勢堂,講鬼故果幾集呀???
& Q0 X  r% E$ ~# ?" a5 v- a
要邊集???2 a% b' R% `1 c% H, f
幾月幾號???
Originally posted by michael86 at 2005-8-19 06:24 PM:' {" ]" P; i0 Z

4 Q, \* m% V; A2 k
! l( ^: x6 ^" g8 G
" y: U6 U. t9 s0 d
死仔, 一入黎就呃post
( r' g) J( B4 G' ^hi~米尼哥
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-19 06:25 PM:8 e" r. {( B2 h3 c8 _4 h  g6 y

1 U/ R6 |8 ?5 }4 i  u0 D% f有幾多要幾多,我想玩哂佢
$ E6 H2 g' ~. y" {) J) W) C+ y我好似都係得幾集咋
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-19 06:27 PM:
7 \6 s! O2 d$ n, ~# W
( v1 I4 ?0 ]" V" M唔緊要,有幾多,我殺哂佢
$ K* K2 e  o! j2 A8 W  k- y
等我搵搵先...
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-19 06:31 PM:+ Q7 L4 @2 e' j8 Q9 E7 ]) e

3 J; u* O, V; x/ C等你
3 j- x( s) W7 W4 f! U我有個萬世巨星都係講鬼故播, 你要唔要埋去???
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-19 06:36 PM:
6 J4 Q/ O6 A2 p
" V8 {/ t- A! ^6 T要埋呀
7 R5 G8 n% u; i" ^點俾你???
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-19 06:37 PM:
5 ?2 o! i, i% d7 Q1 @
4 {! O+ u8 H& S5 X) @可以msn,icq,email
/ H) n0 q  `. m, V咁msn啦...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。