<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-18 04:27 PM:
1 N/ m) ?" f. E5 V6 N
$ P3 B4 g& i  a4 j7 g7 \有唔係返學,咁早訓仲咩-.-?
: k1 D; g5 ~, F" `, F一定要返學先早訓架
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-18 04:32 PM:
% r. ~5 g5 g3 g8 U0 I出面落好大乳@.@
# L+ k+ X# M1 @) X
依家停咗
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
今日係鬼節
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
hi  各位
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by roykenroy at 2005-8-19 10:01 AM:& K( y( }; e" \' D3 Q5 ]. V/ x

$ T9 i  z& E9 r: \' ~: Q2 o仲係度!!!!
# S- [# V4 n6 j- ]  r# ~
+ y0 R& n& Y* T8 C4 X9 r2 o今日做咩咁早起身呀???
8 z' M8 t4 ?8 _+ X7 ^
4 e# |9 J3 y3 d1 P' p% l3 W( y2 l
/ N* A! m9 J. ~  @  i****************************************  _9 v- M5 @/ u
. P- p+ U7 w# W% _9 k$ y3 J
早晨啦~~~~阿強!!!
* f  `% @3 T- s; w7 ~; b. n1 e
早晨  
2 ?, @' ?9 `5 a搞緊咩
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by roykenroy at 2005-8-19 10:14 AM:" U$ v  ~' P$ C# i
+ Z. X- U( u) ^; M8 t, g5 z
行街.....shopping 呀!!!!
3 b2 S9 F1 e1 K0 S; k+ m& C& q" s# Z$ J
而家要試鞋喇......閃喇......拜!!!
3 M% t! J) S* U; A/ G88
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by twh1110 at 2005-8-19 10:13 AM:1 P& Y* T7 F9 _+ Z7 I! i% y
4 s! ^. G$ Q, Y- F1 X. K( s
見到你嘛~
  \5 M  ^/ x* I2 {
hi  twh1110
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by twh1110 at 2005-8-19 10:20 AM:% B; D% m* G& @8 Y7 P

7 N6 z( m2 B$ Byo~abcde1918
1 l4 h+ |% l0 x幾時睡覺
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by twh1110 at 2005-8-19 10:29 AM:
" Q% C& C1 h& i! M8 Q- u
# |/ J2 e' n/ u6 R$ |# `9 z唔答你~
5 d# m" _: X7 }6 s& h  }係咪今晚
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by twh1110 at 2005-8-19 10:29 AM:0 i  T; S/ s' k# ?+ v1 c

9 F+ _/ f) C$ b' f) y0 J唔答你~
" {, m0 |! s, T
尋晚鬼節,有冇見到鬼
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。