<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-19 05:37 PM:
5 l0 Y7 P  y) Y7 R- q2 S, ~0 S" u' {
* @5 W0 n2 q# f; s. S9 u$ r支持邊隊???
: F5 s. \3 U7 ~& [4 h' ]( b/ E! w我支持車仔
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by Asurada129 at 2005-8-19 05:39 PM:
- a& Z2 i' \. }& @9 i* I6 A5 h" B
2 W9 p! `! s3 t我知~~~嗌下ja!~~~
/ |8 r" h+ V. W9 M5 X哦....
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-19 05:40 PM:# g) }" D; z  y6 O; z

! U2 k% W+ H5 y/ v% |. d# U) N# W7 S車仔,我唔like雲格
: g& w+ g; T6 r& k好yeah,個個都支持車仔
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-19 05:40 PM:' O& g7 i- [$ M5 R

5 u4 m' j2 j0 X$ d7 Z+ G# n" o何解???
# ^, [. c3 V1 m( s  K" f5 ]佢幾勁播
. ]& e4 `& f; P/ f
& W& N$ _  E3 s我反而唔係太鍾意阿仙奴o個隊波
( d. v+ k6 x% F
冇雲格,阿仙奴都唔會咁勁
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by Asurada129 at 2005-8-19 05:41 PM:
& H6 O0 w' n; S+ i% X, Z/ w% ^/ Y4 [: q
3 B, {4 S- C& R. Q: a7 P, {; Kx2
. h. x; A2 C) @  U
我好僧阿仙奴
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-19 05:44 PM:
) P9 F( k/ Q: u! R, p9 w
8 y4 n0 n" g' L2 ]2 F....... =.="3 H% F% ]( |" l5 f9 C+ l

$ y! L( ^9 {, W+ n( M, p8 }總之車仔要羸啦
! L- K. W5 ~6 y2 A- y
我睇好車仔羸2:1呀
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
支持車仔

135 x 71 PIXEL下載

我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by Asurada129 at 2005-8-19 05:55 PM:! R( z9 P% |! b! B
4 H9 r7 Q6 O3 ]  T5 N0 W3 |
2:0
0 Z7 d- J0 F/ u7 L- F3 R, ]: P, y但係車仔大多打穩守突擊,機會好低,1:0都有機
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-19 05:59 PM:
0 Y3 L/ k  x& e0 ]7 ]
( K( {+ _) A. Z3 N6 ^! [- \你講漫畫???
5 l0 N: I) n9 o' x7 C. Y笑話
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-19 06:01 PM:
; _( Z, a9 F7 G  Q9 \
; \1 W& `- c4 S/ W咩野意思???
; w" {$ B: s8 a- c% v" @9 s
冇誤會,意思係笑話漫畫
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。