<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by wer at 2006-2-2 06:16 PM:" y3 j9 l: l9 j% K. j8 ?3 f1 N
' i4 l/ r9 y$ i, a* a# `
- }$ [: w- u+ K$ \- f* X8 v
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 151515 at 2006-2-2 06:19 PM:# Q/ F6 }' x: Y/ S0 X
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=102417&fpage=1
& P, H0 q3 ], o0 R
做咩
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 151515 at 2006-2-2 06:22 PM:1 G0 ]5 B* ~! Q  B$ V" {2 s

( ]8 |, j: V- k* m$ g8 l) \# m* Z
你想邊個城市?
/ e3 r# {2 ^  B) l上海
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 151515 at 2006-2-2 06:26 PM:
: r. S8 x; {+ N$ U" i& K0 p* P2 _' F# V2 @, C/ w

6 T% i' ^4 T1 S9 j響我個topic度留言啦
8 o0 c6 p8 i& L
我只係亂吹
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 151515 at 2006-2-2 06:29 PM:2 C/ L. @0 O6 _( Z5 h2 i; u- W
0 C% U1 y. ?6 i% F3 l

G* Z4 p6 x+ t) F留啦
1 L: C+ Z2 h2 n: R
諗諗
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 151515 at 2006-2-2 06:30 PM:# l7 G2 H& Y5 P( l
2 J$ ~  Y5 L) E" v" E3 S- Q3 W
5 t$ q" k) O3 i4 X9 u1 [
唔駛諗啦
. m- ?* R! |4 g: F9 K8 e
....
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
hihi
Originally posted by 155220 at 2006-2-3 11:11 AM:) s/ y. m4 }3 A% L, h$ i9 [
5 `  l% I: e, Q: N. Y
2 r* K6 }) {* z+ i* ]% _
好悶
0 p: r' l. q4 a& U4 |+ \  f我都係
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 155220 at 2006-2-3 11:26 AM:
5 p9 V1 Z" ^$ v  C: Q
/ }/ G# L% {# a5 ^9 D
  d9 ^/ P* r# x/ Y呃post la
+ b- u# K, ~& |: c, Aok
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 155220 at 2006-2-3 11:33 AM:
+ p$ s/ z9 q' Q( N6 h( n- M
) U& ^# b" a) Z
" z% o( F; l! u2 V; v% h& g6 \+ E今日60
* q' @3 V7 ~6 B+ j3 B. p! \* ?
咁多
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。