<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
都冇人既~~
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 155220 at 2007-2-16 10:47 AM:7 M8 N- V4 ], E7 U: r+ }

/ L/ a3 Z% K  X* R( x! N, |, Y
8 d5 j' P$ h& |, j" |* W- m2 ^
6 \6 d. F6 Q5 H( E3 q呢度竟然有人,少見
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 155220 at 2007-2-16 10:54 AM:8 b* V+ N: P1 v# C

2 j! _' i- f) T- F
1 v# E  z6 }+ Y3 x5 P. i我是來呃post的
( r- w) Y  ?# v  z# b8 G( @睇得出
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 155220 at 2007-2-16 11:01 AM:
2 u1 w( M1 `! ]4 `0 I/ y$ C- }3 u( }6 `+ t* Z

0 d  B8 A5 E" j2 {* {5 B  G. L: _' j我呢個假得10日
' i+ Z. v7 t, b+ u7 t" ~8 I
我都係
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by RainRainピ at 2007-2-16 11:15 AM:7 r! y( ^" l1 |, f

) F4 z# v3 K) N/ q" ]6 ?+ Dx2
1 W+ U" ]% ^' @/ O6 w* ~- K* X
* A5 n. V+ w6 y2 ?0 W, b% G
HI
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by RainRainピ at 2007-2-16 02:11 PM:
) C+ ?+ b1 C$ A! L2 M# `; ^' ~$ A$ Y  O3 o# B
long time no see wor~
$ M. W# f) K0 V5 R8 t% j8 x# v# i
呢度冇咩人,D人去哂港男
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 155220 at 2007-2-16 07:06 PM:
; W) s4 T9 f: Z+ m! _; |2 C* k) H; C  r  J6 d+ _

# v8 c( ^+ i1 l: N8 ~$ K! e6 I10日真係好少
' W, U5 p' u$ N3 W! x+ @, A* o# \冇錯
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 155220 at 2007-2-17 11:57 PM:6 c0 w  a$ C% Y

; |  H7 a# r' Y4 G. d0 x8 m+ v% ~, S! s
宜家得番8日了
. z. z8 R" M4 O( U+ Y0 i: T7 r
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
年初二冇哂人~~
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。