<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-20 02:47 PM:
6 @# z4 n  P  T2 V0 [0 `$ _, F) Z; }0 t, d0 i1 s2 U
係,睇完大乳仲要hei多1個鐘
. ?: c0 m& O0 l& c  s2 [6 R我屋企有個肥婆糟住哂
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by Gretzky at 2005-8-20 02:48 PM:5 @5 `; t) [) Z# x4 k( Z# d
first 10 weeks is not much of a sho...
/ G& Z0 \) N6 ~1 n% c" F( g( {" ^$ c7 u7 S
乜你都睇波
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-20 02:52 PM:
& j; z& \* w! B& Q( O% `- ~, m$ i3 S' A  O1 G9 B
冇,gf就有一個
! r2 X  }/ c$ I& d" }$ e# T7 s
瑞比兄,雀王話冇,聽唔聽到
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-20 02:53 PM:7 ^! T/ `" P: y. U3 E5 W* n- b

% p8 ]5 s# `( |9 I. x/ p4 U樣衰左/_\
6 j+ F5 q; Z; _" d????
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by Gretzky at 2005-8-20 02:55 PM:
5 V" R. y9 ]3 Q! r( e) v- u3 U7 u5 s: D: s( I4 b# V# J  q
; j* ?. b0 m# z% t7 g
Why not? 我老婆同我係die hard fans on ice-hockey and football ga....
3 ^( G2 p, q) W4 [3 @% d- \" `" }
, u1 p* y9 y. \# o明白
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-20 02:56 PM:
- ?; P. s; z2 f& W. ^
+ v2 S: [' J* q0 }6 b( w& Z: f得la得la
  `8 a; h& B) i  u6 m, s; ^
唔明
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-20 02:57 PM:' ]" h5 p2 u+ N' Z- a3 ]
7 }  e1 F7 B/ J" \! _
我以為你有wife
( b# m1 r1 H" X不要這麼失落
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-20 02:58 PM:
4 a$ G6 i# _) e' S+ v; L- V5 k# c2 D6 F& O. G& p; ~( T
有呀~~我gf咪我個wife囉
) p* c( Q0 f6 O- Z* ^; L咪玩野
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-20 03:01 PM:
3 U9 b7 x9 u7 r8 B# i, g% y9 V8 v. K
我鍾意呀~!~
3 Z) W2 J+ y* L( C" x4 ~
想死
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-20 03:03 PM:6 ~; m1 T, F& J; V* y$ |- F$ y

, ^9 i% C* d5 ^! s, o2 k  [你個logo係咪pokemon個隻火鳥
% w# }: i/ f1 v6 R# D冰鳥
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。