<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by d228216 at 2007-6-17 09:14 PM:- A5 G8 S# _! i# I
6 ~2 ]5 L/ x. N% T) `
AB強
% U  g5 N  v9 Fd佬
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by d228216 at 2007-6-20 02:02 PM:$ k7 c& \9 k/ }3 t! s4 m& V, g2 l
+ g5 f4 T  C7 X* A) Z
你唔好出年至覆
+ ?7 [8 O6 Y/ m7 S" l% L- j( ]" ]
我真係想出年至覆
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 米多人不怪 at 2007-6-21 07:02 PM:; t/ p+ F5 k3 B7 c% D8 g/ @, ?, I
.......................~!
. |+ a, s) l! F7 H  ^
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by d228216 at 2007-6-22 12:44 PM:
/ h" Q3 M. @+ c8 P6 P" h0 O: C) i  }( R% N* W! p3 f3 P4 J+ {/ F
泔無良!!!!
) f7 B# K/ ]3 T7 K$ V1 w2 x1 s我都唔想
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 米多人不怪 at 2007-6-22 07:05 PM:
, \, b9 J0 u2 G7 ]5 s- l# `/ G3 a8 d
. r0 r; z& s' b$ W( C# [, ]你頭像好似唔多掂
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 米多人不怪 at 2007-6-23 12:56 PM:
1 C2 B1 }! G$ n' }9 x7 E
1 ], T, k: b, L3 t) p
& @  j( Y3 L! `
你係咪唔識打字???
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 米多人不怪 at 2007-6-23 08:05 PM:) z8 b* Y9 i$ F
1 I; k, P0 z6 D9 I* _
唔係..............
- v! K9 [, Z" m1 `4 q- j
我明概
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 米多人不怪 at 2007-6-24 01:02 PM:) h1 @! Q/ J! O  x+ C
; l0 A" _% P  M* O
0 A$ z2 f. R8 V" l: |: I
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by wer at 2007-6-24 02:14 PM:7 M! m: ?" r9 E& y8 ~* \1 }
: \) h; q- M3 B' V5 h) H
7 K. n3 q* Q. j' O, o6 U, Y  X
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 米多人不怪 at 2007-6-24 04:53 PM:
, e) x; E) [0 Q. n. ~$ F) H1 [! f+ O  O3 ?
/ D3 i8 U$ K6 p- y6 s. V+ |8 n" G
又點
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。