<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-20 03:06 PM:
& n3 _/ n- k: D7 n* [! N; [0 F
! I3 Q2 z7 e% v5 I. I+ F急凍鳥??
4 r/ j/ j1 e6 V% k8 T2 W
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by Gretzky at 2005-8-20 03:11 PM:
2 k+ r8 E# N$ ?4 X6 d. o8 H* H
" E+ s5 k; H- r7 I( L2 q
5 S, j4 I, @8 f/ A! ~) H嘩,我又唔係某人... 乜都識!
" H4 m$ f% o' [* J" p1 b& m+ h; E
邉個
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
突然冇哂人
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-20 03:14 PM:
" C3 c! O# i, }- P  R( g4 b% g3 q4 v8 r; A* Y3 ]6 ]  H
me
( t5 E3 j3 Q. f; Z, l' u" o你閃人???
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-20 03:18 PM:
! J) l4 D  _& H2 |3 Y( B. F, N3 A5 I3 n% o6 R; T
未,我多數夜晚唔泥:cool:
: u7 |# x: A; R  M* v9 ^+ c我都係
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by Gretzky at 2005-8-20 03:19 PM:
* d2 {! G: a4 a' m1982 World Cup had one of the best ...
( ~) ^# J5 J2 `. `未答我
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-20 03:23 PM:
) S6 h" m5 A) J  g" ]; Y: a: E' a2 W) k
不過夜晚氣氛好d/_\, U! N4 ~+ H/ G
但我有好多節目
0 b# R6 N; Q, E; ?6 W9 z% Q7 ]認同
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-20 03:27 PM:
8 g& R; ?- x2 e
8 R2 `9 H: u2 P6 ]6 b& o聽日阿記vs車仔咪泥捧下場law
$ V+ L/ ~% {5 F  ?! o: g. e
我捧車仔
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-20 03:27 PM:$ \/ T1 ]  @7 z8 M- W4 I

' t! e+ t/ _5 |+ ~8 n" ~對牛彈琴XDDDDDD
/ x8 U# D( u* w( t/ c% `
又用成語
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-20 03:31 PM:
+ F/ P% V# }# k4 r1 z, F! R" B1 A- c) G# J5 m2 p" N) d
阿記折車gogogo
3 V7 t8 C" B7 G" W  X唉!!!!
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。