<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-17 06:54 PM:# b2 R/ G, o+ _3 k5 [
遲左tim~
+ a7 E- [2 h' C4 q, W
hi  瑞比
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
又過一頁
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
msn?
Originally posted by crap at 2005-8-17 18:58:$ L) D8 X! i5 N% v* F
第一版就呃得咁衡, 呢次死人喇
# w+ X9 I, \9 T; E2 J
hi~蟹少3 c5 j$ m" x  M/ W

. L* c1 j0 {+ I/ `( g, N我地做左3朝元老喇~.~
Originally posted by crap at 2005-8-17 06:58 PM:1 h0 \- X4 V* v
第一版就呃得咁衡, 呢次死人喇
% L4 r4 H" H/ c* z9 w1 \, ]
hi  crap
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-17 18:59:
, A4 W9 i, N+ ?msn?
. {) Q/ D& A# h. M" thi~比比
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 07:00 PM:
5 @! V6 u' {' `8 w' e- D& C- L* d$ Q. J( A& O
hi~蟹少' s( O% L! }  _1 a' s) p, ^

, c9 C5 d) ~: h* o我地做左3朝元老喇~.~
- N$ u; b& N  f# e0 W) ^/ a咁我呢
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-17 06:59 PM:
' I$ \# C: [' }1 b& q7 S1 o$ I9 Cmsn?
* x0 V0 V9 @+ j; U" s/ i
???
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-17 19:02:& {# Y7 e6 U; n

! T' m5 M' C  O% B; D1 V咁我呢
0 B  _8 X4 l- G- G+ M1 V9 \) r
你.......一朝都冇=.="
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 07:03 PM:
% a2 F" ^* C) Q0 v( Q
: J* R; v5 [5 k# I你.......一朝都冇=.="
4 s) q9 w2 n2 z* j9 r" Q
唔係麻(玩野)
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。