<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by hoho886 at 2005-8-17 18:35:
1 b% [* t6 P- g8 J! V6 H4 k2 f$ Z9 D( Z. u
岩岩入見到你係#65550 而家又唔係既
. g4 _! R8 n9 Z6 O2 B  _
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
Originally posted by johnwu at 2005-8-17 06:35 PM:
, h7 r! V' k; p9 F我訓, bye
: Q% U' e$ J" u( u7 t5 O* f* X' _
bye
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-17 18:36:5 Z. D8 i) k2 G& `  Z/ q& n) ?7 h
我都閃陣先, 拜拜 all
% t" d7 _9 G. q5 h( k+ g- ~# U88~00
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-17 06:36 PM:
/ V  u5 t2 H1 ?# [% q0 Y* g+ y我都閃陣先, 拜拜 all
3 B% K( J. j; ~3 W5 ebye
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
拜拜00仔
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 18:37:
  I+ N: D$ D* l, y; S. Z( L; L# w% V
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
& K2 x- M- W. x* {+ i  B; H# N
7 G& Z) }+ D& ~8 E. b
) z) w. |( T  n% L- _[ Last edited by 左輪仔 on 2005-8-17 at 06:40 PM ]
Originally posted by michael86 at 2005-8-17 06:37 PM:! Y! O: W1 y; h" y

8 ~0 o6 G3 A7 |; ~$ f% C7 Z
# A" g' R/ `: s2 ]: ?下?都未
5 }- j& z. p& W& N! I- H4 z改番
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by hoho886 at 2005-8-17 06:38 PM:, y; B& y$ ?2 r' u7 q

& N5 m5 @3 L" t: X+ n) K
; `+ J  `# o' g% `  i做咩
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-17 18:39:# h7 F  z: f8 G, `9 r$ }

9 Y5 m! I! P6 ^, B5 `: y做咩
: w9 P/ s$ n# T. N* e冇野呀
Originally posted by hoho886 at 2005-8-17 06:40 PM:1 n$ r3 b, U2 n

: e5 h2 c, s; h* U5 s) p: V冇野呀
+ s6 T" P0 b1 E% w5 \0 [+ H! A* t
哦.....
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。