<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-17 06:54 PM:9 f7 O6 i) q7 x# h+ y" U3 j2 X& P
遲左tim~
' M4 X0 c! ~# y" M7 F, \* A6 B
hi  瑞比
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
又過一頁
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
msn?
Originally posted by crap at 2005-8-17 18:58:" m3 f6 {. [) G
第一版就呃得咁衡, 呢次死人喇
3 A( ^9 T5 A, t6 w6 P+ Vhi~蟹少
6 q& d- ~) f- |. E2 i% A4 j( ?3 i5 L( U+ j( r
我地做左3朝元老喇~.~
Originally posted by crap at 2005-8-17 06:58 PM:* D! G0 x0 R& w& h
第一版就呃得咁衡, 呢次死人喇
5 s* t8 n1 d" g/ Z7 f: M
hi  crap
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-17 18:59:* ~2 V% n0 D7 t1 r% K8 b
msn?
( G0 e6 B4 ~2 {8 Q& y% ]hi~比比
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 07:00 PM:
5 U0 p  a- c+ @6 U$ u1 O- \& E& e! W2 t, Q9 R  L0 _
hi~蟹少3 C; l$ g2 j" v0 y3 B& H. r
- `1 A. q  `  W  F# [" u( t& I" G. r
我地做左3朝元老喇~.~
$ W: Q2 c7 m" I! ~! O/ a/ r! `9 ?' x咁我呢
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-17 06:59 PM:4 O5 A5 ]! b6 P1 f* w* k
msn?
/ X* Y6 s. ]# k7 h8 G1 n???
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-17 19:02:! n7 O' `9 o7 X3 G2 q. T7 |' F6 ?# c
9 t# K! o4 R2 m  G2 \
咁我呢
0 q; J: e8 W; Y7 S9 B* \4 u
你.......一朝都冇=.="
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 07:03 PM:" J% ?8 _+ n1 w  U( G, L; S+ y
2 F: H9 s0 i# ~( |1 W0 J
你.......一朝都冇=.="
% L9 e, L& E; M% U3 l) S. N1 _唔係麻(玩野)
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。