<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-17 19:05:/ z4 J' |& ?: S2 q
  U% r. p9 q! X( Q
唔係麻(玩野)
* R- U5 D3 e& K8 K9 ^* t
你係第二輯後期先入黎...點比個位你呀=.="
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 07:05 PM:
1 z5 o2 w- h, u. F. U9 g+ M- z: G, j" F1 Y& o, Z
你係第二輯後期先入黎...點比個位你呀=.="
6 p9 V; J- `  q1 W. o$ b) N唔咪中期咩
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 07:00 PM:% x. {( `5 [# ^# g4 p5 ?( B+ ~1 R5 h2 }

' o) R8 g* z& [5 J  v; ehi~蟹少
/ Z7 V0 I9 e2 ^- w
5 X$ @2 n' r) ^6 l& R我地做左3朝元老喇~.~
& O( \' g; v4 O0 h% f3 q: X8 S0 V2 J  R1 y
我呢?
Originally posted by catbert at 2005-8-17 07:07 PM:
" K, J$ ?) O+ Y7 e' N% G0 X. z0 U) ?, Z2 \# V% F5 r
1 }8 m- z1 {/ }3 R
我呢?
) _. Q5 Y- `/ u" L8 S0 U唉...
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-17 19:06:& Z7 B* o8 @$ ]# L2 ~) l0 @

( k3 O* Y0 i+ Q2 _唔咪中期咩
8 t8 Y8 y  \) R4 v, Q
算啦,遲d你就會係嫁喇=.="
訓晏左唔記得左去踢波--”
Originally posted by catbert at 2005-8-17 19:07:
! n( C" s5 h0 A5 R4 g. H- Q! F2 h我呢?
+ G$ l8 D$ K0 t3 b/ Mhi~貓: R) Y7 o  ^2 K: M  ^# v6 h3 p
你都係喎
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 19:08:" z' W  Y- I& h! c8 c  c( f2 u+ i4 Q! ?
" z+ O; h7 X* w; F6 R. _
算啦,遲d你就會係嫁喇=.="
. z4 T* c6 E4 S% G
我係幾時入黎ga呢
Originally posted by hoho886 at 2005-8-17 19:09:
  g8 b. q; ~2 A4 ~9 p- t
! o, Y7 [8 K& O4 v% v& t我係幾時入黎ga呢
1 p2 A! ~  J* |9 V! e# _. [@@"' E5 e1 q4 v. }8 f. ]* [
我唔記得喇.....
好老實, . ?1 `. Z& R  Z) |+ G2 M0 T
呢個topic由初期既傾心事, 國事, 天下事8 N( A. C0 h3 I+ }) z5 x
到中期成為EF既大腦,; {+ _9 z8 M4 c9 a% n
到呢期變左呃post聖地
4 ?- _! ]$ A3 D' \: ]2 E) c' f4 d+ ^真係有d心淡
( |- b9 \& Q9 t' q/ x; i0 L; C希望大家俾下面
. S) [) N  m# Ad post多少少字
3 r( ^% k1 B/ Z唔好成版加埋都唔夠阿甩哥一個回覆7 F0 x* R7 e4 a0 \3 q3 }6 r
都係啱聽就聽
2 A; H  O9 I& b& E唔啱就當我發癲把啦
9 h2 j2 o, s9 D5 K言盡於此:cool:
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。