<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-17 07:19 PM:
$ y& X* F1 U; m- Q$ v+ \/ A  E, i6 W2 _, A- f( N
88  左仔
6 g5 D( h5 S* n食飯食得開心
3 D7 d% O& r5 b9 B今晚2.00上上泥
Originally posted by crap at 2005-8-17 07:10 PM:
" y6 M4 K7 t: c好老實, / T, F; f5 X2 s0 q( e! O
呢個topic由初期既傾心事, ...
( H  W( c5 A, X. B) i8 V1 V  N
認同蟹板主的講法,其賽真係應該講番多d野
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-17 07:22 PM:6 i/ l% {- l, W0 w+ C
# Z9 _& s9 C4 t# i
認同蟹板主的講法,其賽真係應該講番多d野
3 m# W# D4 y! L1 ]! |9 j
你得得?/ s/ d. C: k* d) i( w; Q8 [9 v
改到你個種一向簡潔既風格咩XDD
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-17 07:22 PM:1 H$ |( o0 p' T6 \% Y# ?+ h

# m* O* D% I  ]5 Z! s今晚2.00上上泥
: P+ `1 ]% ], @# N" F" G) f& `
好似夜得濟,其實咁夜上黎做咩
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-17 07:24 PM:
; e4 |, I9 \# c4 P4 V; n8 u( S  P0 q5 v1 d% Q* L# R
好似夜得濟,其實咁夜上黎做咩
" `# o! f  ^- ^. g) o: @- y講波LAW~0 O9 n* B; ?) a& k
今晚諗住開LIVETALK
Originally posted by catbert at 2005-8-17 09:19 PM:& ^" P3 F# a% H% G5 s

- t6 U3 `' O  @! }& f8 \6 \+ _4 o
0 e' H- s+ f5 M; ~" l5 |3朝元老蟹少!!!  ...
9 p9 S5 e( P9 B6 }, ~' g; q. O0 u: e. @1 j9 }6 T7 K5 d; m, Z. S8 I
我唔介意言簡意賅, 仲好鍾意添=.=4 c7 T5 T# N) A( B
不過有時好似去左古代, 仲用緊符號....
( n7 e& j1 `# ^7 A6 j5 G, ^是呃不是呃' y$ ?0 |- n/ g, h1 I0 p# m9 C' y
如人飲水, 冷暖自知啦
我發覺上左EF之後D近視深左@.@
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-17 07:25 PM:
0 F- Z, C- I- |7 p& y% W0 N6 @. ^我發覺上左EF之後D近視深左@.@
4 M* ^4 T! {, T- N4 G咁點算
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by crap at 2005-8-17 07:25 PM:
9 K5 y1 j6 j2 ]" ~  y, x# z' M5 b3 V
$ _2 S& m* U' X/ z
我唔介意言簡意賅, 仲好鍾意添=.=8 ^! G1 {( c' r$ r# |8 g+ j
不過有時好似去左古代, 仲用緊符號....
4 I: t) i0 g1 S是呃不是呃
9 c& \$ _4 b: l6 ~- w如人飲水, 冷暖自知啦
, s: y: D  C) s. ]咁我用少D符號啦
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
back~!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。