<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 06:32 PM:
6 U% e% |' _* w% |
3 K/ Y' X2 p& d! ^hi~細佬6 t7 }+ ~% a% W; [& i& ?: D; i* l
出個新聞呀
# M$ Q4 K% ^; n* U! ^/ e1 s( i
; n& I- Z  x1 ]+ R: Q
咩新聞?
Originally posted by hoho886 at 2005-8-17 06:33 PM:
* X. p; K3 u1 b% t7 C9 \3 y( V; P6 H' K- W& v' d  Q7 ^4 ~
變左你wor
- B. r7 H: s9 L, V9 k- g
咩變左我
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
我訓, bye
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-17 18:35:
6 m2 Q- x- l: c9 w' ~4 [! }  [9 I! [6 E* \  g. j. @. l
咩變左我
# k* [! D: Z4 Q) S" x
岩岩入見到你係#65550 而家又唔係既
Originally posted by michael86 at 2005-8-17 18:34:
4 A4 N+ @/ R- j# X" `" v咩新聞?
2 b! x7 l, Z: Y% L8 i& {7 t6 `- ~
呢到開第三輯喇
Originally posted by johnwu at 2005-8-17 18:35:" V0 _% Z! h2 K
我訓, bye
6 F; Q/ y' B) j5 P$ M- E
88~john
我都閃陣先, 拜拜 all
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 06:35 PM:4 O6 G( r+ b9 I/ F0 V9 R& P

. b( m* ]2 J- z- {* T2 i呢到開第三輯喇
( E& g% v) W5 n4 A
0 o* W4 Q9 S- ^  I哦~~
# ~& N9 h# B# |+ j& c不過而家o係公司..
Originally posted by johnwu at 2005-8-17 18:35:
, h. b* K+ x$ N* [" I' h我訓, bye
8 P- r. Q$ y* o9 j& H88 john 00
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-17 06:33 PM:
% B* a1 R0 c; ]
, U7 W) A; [+ R" E6 z4 f  B0 Y祝你做到sport版版主
: Q! v( o1 E$ T+ |
! P: ]+ S( b, L9 e% [; g
下?都未
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。