<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-17 19:05:
( k. {6 j0 q4 \: r( Y1 o! r  c; O  _6 a9 n/ b' B5 s4 @. y0 J, U
唔係麻(玩野)
; Z5 R' S. G. R
你係第二輯後期先入黎...點比個位你呀=.="
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 07:05 PM:' k2 i% t# P) K1 s- }. b
4 t" h8 q" ^1 G* n- g  }
你係第二輯後期先入黎...點比個位你呀=.="
+ v1 f) ~$ c$ d, Z
唔咪中期咩
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 07:00 PM:& P6 V! V% n/ y  Z# B
, ]  O3 G% T) ^( `
hi~蟹少
3 ]6 m6 T. F2 E/ @+ G. u+ i4 \* P$ x
我地做左3朝元老喇~.~
3 U- H# Z) v( [1 u
* A8 |+ n  Y' C/ S$ ?& u9 q% ~我呢?
Originally posted by catbert at 2005-8-17 07:07 PM:% C0 m' }& F1 G0 m

2 a/ x( {' v. u- r, A2 j* L$ P; v8 X" f
# D: @7 K0 k6 r( `2 x$ M我呢?
- t" g! E, P- F# Y: }. q唉...
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-17 19:06:4 o5 ?  H; {0 |) z

0 M# [0 Y' t0 E" {/ O唔咪中期咩
& [/ }" M; ]$ }4 x$ K- b- l算啦,遲d你就會係嫁喇=.="
訓晏左唔記得左去踢波--”
Originally posted by catbert at 2005-8-17 19:07:
; p- I; K- H- R/ u: q2 q) w; s& j6 p我呢?
: W4 B) b6 A, c, X7 U% n- ^; Phi~貓# S' T6 [$ U# U  y: I* n
你都係喎
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 19:08:4 ?0 s9 D# E( K8 |6 D
+ `$ E. D9 h) {9 k, N- b9 `
算啦,遲d你就會係嫁喇=.="
( X% h# g' G. ?: ]
我係幾時入黎ga呢
Originally posted by hoho886 at 2005-8-17 19:09:9 `2 z. V  J- B4 A) w" ^

j( [, A: X9 j3 q我係幾時入黎ga呢
: c* b6 {5 {9 {. c) T4 O* X@@"
5 J3 N' m0 a* O1 S+ \/ `7 s我唔記得喇.....
好老實,
7 }& X: t( O2 ~6 U, b呢個topic由初期既傾心事, 國事, 天下事
2 h* U# a. y/ Z! {) i  v到中期成為EF既大腦,4 a: q' T! @' o( r2 ~5 I9 C- H
到呢期變左呃post聖地# T2 _0 U0 k+ ~7 q
真係有d心淡4 f; h7 q% E0 m+ e; Q3 j
希望大家俾下面
  G* r5 Q( I7 C% u+ d- b; j# T- _d post多少少字
, c8 s3 g. N3 Q& N/ `唔好成版加埋都唔夠阿甩哥一個回覆
9 X6 m1 ?% ]! u9 b6 H# J# X都係啱聽就聽
5 F9 m3 A0 t$ Q1 R唔啱就當我發癲把啦3 e8 g7 x/ E& p4 i( P5 d
言盡於此:cool:
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。