<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-17 07:19 PM:
0 B- b) M8 A+ O' U* h" \1 X" C- b$ |
88  左仔
& G0 o# Q4 y9 R3 E食飯食得開心
) k9 b) j- i% J: t/ \
今晚2.00上上泥
Originally posted by crap at 2005-8-17 07:10 PM:: m& ^/ @9 v' y1 G1 Z! X1 ^7 x7 w
好老實,
* ?" q- e5 _6 m! F呢個topic由初期既傾心事, ...
( B/ a* S9 \% z6 V' n2 @' q: }. C; ]認同蟹板主的講法,其賽真係應該講番多d野
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-17 07:22 PM:* h9 B+ z9 m0 @% A8 `7 p
! Z" t7 ?/ o9 z9 x( |: D2 C
認同蟹板主的講法,其賽真係應該講番多d野
- }8 i" t% {( [- A你得得?) _8 h5 B+ h4 v0 d
改到你個種一向簡潔既風格咩XDD
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-17 07:22 PM:
- J6 T" R8 d% Q
# E: Y0 E1 H1 D( D9 x: t6 M今晚2.00上上泥
/ z, F* [, F- T! A( `. O6 `4 Y好似夜得濟,其實咁夜上黎做咩
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-17 07:24 PM:8 _+ K* I$ U* J  a; j! ~5 _" \

8 u7 k! T- b4 v, Y, X+ o好似夜得濟,其實咁夜上黎做咩
  N% f3 Q: z3 `! Y9 Y1 `+ J+ x講波LAW~
: Q. W- a4 d1 i今晚諗住開LIVETALK
Originally posted by catbert at 2005-8-17 09:19 PM:
6 ?/ Z3 S) W- V; }
9 F! z5 `) D& J" w& V" f. U5 @- O8 o  M
3朝元老蟹少!!!  ...
2 b0 ]; L) t' v/ X; d( q+ g( l
" _) a* m* e4 l, P我唔介意言簡意賅, 仲好鍾意添=.=4 G2 ?, D1 Q% O
不過有時好似去左古代, 仲用緊符號....5 q4 f$ G% h& p$ S, O; m& r
是呃不是呃- z4 c) n& c$ v% r3 C
如人飲水, 冷暖自知啦
我發覺上左EF之後D近視深左@.@
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-17 07:25 PM:
; {: P& p; Z$ J- I- U我發覺上左EF之後D近視深左@.@
, u0 p& @' D* i4 Q9 k2 b咁點算
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by crap at 2005-8-17 07:25 PM:
- F$ h1 r0 S9 }* j4 {5 ^( A+ e2 I7 x
) K+ J' T4 U1 d! h) w
- f& Y0 n0 ^+ N* J/ G* o我唔介意言簡意賅, 仲好鍾意添=.=- |% E8 E2 K0 J4 e
不過有時好似去左古代, 仲用緊符號....$ j, ~" r, ^7 o, x; A- O
是呃不是呃
9 K, ~  r. v! m: u如人飲水, 冷暖自知啦
; D, y$ f6 n7 c" K4 _! r& R咁我用少D符號啦
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
back~!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。