<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 06:32 PM:
4 m. h  T- e# U7 z- f8 }% u4 H7 d9 ^6 w% U
hi~細佬% S% k' p; [* [
出個新聞呀
. S2 O4 B- P' f8 l% S# M' l
2 P6 a9 N- X- v
咩新聞?
Originally posted by hoho886 at 2005-8-17 06:33 PM:! Y. g2 L6 s# M+ L1 z; n0 z
1 F! I$ [9 G% E$ B. i: t
變左你wor
6 ]! u/ }- ~* I) s: T% G" [咩變左我
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
我訓, bye
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-17 18:35:3 Q& B/ G; g0 Q: r) y

! T4 V+ I5 o2 l4 Y咩變左我
  ]: f: n, c" y8 m( r. n岩岩入見到你係#65550 而家又唔係既
Originally posted by michael86 at 2005-8-17 18:34:+ U+ ~% l* F6 y) @# I5 E
咩新聞?
7 {+ p) d. ^. j; p$ g  }" O呢到開第三輯喇
Originally posted by johnwu at 2005-8-17 18:35:. Q5 u* t$ @8 Q0 T5 R! ]! p; \
我訓, bye
9 t7 o8 ~: n' i% P88~john
我都閃陣先, 拜拜 all
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 06:35 PM:4 k* h9 L7 o. H( U0 Q
% `+ q/ D+ F* X: g. I
呢到開第三輯喇
7 D! ~# \, v% W% _, j- [' ?
' e/ u7 m+ F/ P  x& v. r# W! T( b- Z! U
哦~~
- {: p/ H; k* ~. u! F' K* ]不過而家o係公司..
Originally posted by johnwu at 2005-8-17 18:35:
! E0 @2 n. O2 Z% R$ w我訓, bye
6 n2 A( I  z* H1 w
88 john 00
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-17 06:33 PM:
. ]3 {1 E# E- t2 h; c6 |* O" Y7 b1 o  @  S
祝你做到sport版版主
/ c. {* K) _# r# h! F6 s; I
& Z4 a& J% u; s3 Z
下?都未
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。