<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-17 19:05:
. C1 K/ n' J& n6 P* L- j$ O
* `9 b& Y6 I: R* i6 m* D唔係麻(玩野)
0 V7 @& ^3 g: c4 ~7 i$ Z8 w你係第二輯後期先入黎...點比個位你呀=.="
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 07:05 PM:
$ {; D0 r: n+ J4 E% v/ [" ?7 [, E% S
1 Q. S, {+ S) O9 F你係第二輯後期先入黎...點比個位你呀=.="
, Z( O) g$ [0 u6 x) G7 Y/ A: S& K* ?5 A唔咪中期咩
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 07:00 PM:
$ Q8 i; s) z/ J- F( Z. H, ]: W$ e; Y2 z2 @* R
hi~蟹少
* v- ^1 l( C7 f: n- W, O' H0 h$ h! q) e8 P' x
我地做左3朝元老喇~.~
7 h+ B3 A7 W' T5 J: {' o
) v" R. A. a. ?我呢?
Originally posted by catbert at 2005-8-17 07:07 PM:) i5 A9 }7 p7 c. h, `& i0 g
( j7 M1 n( |: ~) F2 z2 b
+ t9 q# d/ ]: [; S' F5 M0 l6 U4 e
我呢?
( x$ a2 {- A* y& ]2 y/ Z; X0 U4 T
唉...
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-17 19:06:8 c3 Z1 U7 O: m, ]! V; j9 @

* g, g8 M7 Y+ f& z6 o6 ]; C唔咪中期咩
; e$ Q# Q1 y- E# R3 ?+ N) a
算啦,遲d你就會係嫁喇=.="
訓晏左唔記得左去踢波--”
Originally posted by catbert at 2005-8-17 19:07:+ O+ [2 j4 e2 {' m
我呢?
! ]- C# N2 f' {) a: a% u
hi~貓
* Z5 j; N2 _5 }" ^. c你都係喎
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 19:08:
, ]0 e& g# W7 e# G9 a+ |
  R: f. C2 s) R+ A2 x算啦,遲d你就會係嫁喇=.="
4 R9 x# o# ~( t4 ?* l3 @我係幾時入黎ga呢
Originally posted by hoho886 at 2005-8-17 19:09:
& h: M% g0 p. f& p: X9 |+ i2 ], z% \( K! Q1 b1 d
我係幾時入黎ga呢
1 L% l2 ~/ E, d- [
@@"
  ~% Y5 E; |& j) ?) j5 v我唔記得喇.....
好老實, 1 H9 _8 t2 [. }4 g
呢個topic由初期既傾心事, 國事, 天下事9 Z" U/ N' G' D8 t( m5 x; g) j+ g
到中期成為EF既大腦,3 f% |8 c, L% s4 B( g5 ^: L
到呢期變左呃post聖地
3 q7 W+ z, A9 O- k/ B& g3 z真係有d心淡
0 Y2 [+ _" m2 J- p7 A) Q希望大家俾下面2 C9 P) Y8 P; E, _9 x
d post多少少字) p7 _* K) [; i
唔好成版加埋都唔夠阿甩哥一個回覆
# s+ f% W* O. T1 D6 I都係啱聽就聽
' ~# f, G- W9 L  L, ~8 T8 W0 [8 x唔啱就當我發癲把啦' a( x1 E3 O! G: P1 V8 [
言盡於此:cool:
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。