<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-19 12:28 AM:, u$ j3 v' }/ ^+ p" F: a3 R
* y# o0 b' r, D) S% H1 v& I+ I
**** Hidden message by originally poster *****
- M9 b. |+ `% b6 X0 g冇啊
Originally posted by twh1110 at 2005-8-19 12:35 AM:) N; i$ ^$ q* Y5 d$ W* p$ e

. d6 o1 L. Z1 ?擁抱著咪咪
# n! J5 s+ ]8 Z6 y冇人可以傷害我的咪咪
% |2 j* j3 s# @/ E1 u6 ~
嘩~~~~~大佬~!~!~
sleep~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~88 all
hi~~all
hi~~129,lefty,hoho
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-19 04:26 PM:
7 C0 ?# j% e/ F- b+ t7 y% ]墳場姑爺仔! 知唔知點解,知道有1分
4 o& n. |! A# A9 ]' s1 }/ J; s
???????????
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-19 04:48 PM:
0 b% L' [/ B4 V* n  g
+ p' k7 i2 ?: v6 ~9 O. m, i0 X. z知唔知咩叫墳場姑爺仔呀?
' C* s# ]7 s# ]* l唔知
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-19 04:49 PM:
& {5 f# L3 G7 Y' M+ v, p+ r- h5 n% N! D# R3 ?
OMG~.~
& P7 L5 T+ u" V! Z8 ?
.......=.=
Originally posted by Asurada129 at 2005-8-19 04:52 PM:
% s; b; J3 T6 l# I  }4 ]  g5 m: B) E; d5 x. t6 p
可惜小妹只睇上你&芬~~
1 J6 M6 F3 I  B4 ex2
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-19 04:53 PM:
: i" B6 P9 I; _! ^0 e$ S4 k
5 @7 h. L1 m9 D- ?$ t估唔到連你都唔知~.~
' x# \. s; b' O; i
我唔知好出奇咩,我咁純真
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。