<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-20 03:06 PM:  q5 M% H: h. I# b  p
6 o5 c+ L* c3 G# I! ]. x
急凍鳥??
" o) B6 r: j# D/ h+ ]8 F
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by Gretzky at 2005-8-20 03:11 PM:
  }; c- p, [+ E, ~5 K8 F# R( F5 z

; D. Z0 _; F1 J嘩,我又唔係某人... 乜都識!
, O9 _5 K% r0 ^7 T
邉個
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
突然冇哂人
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-20 03:14 PM:0 ^# r) {' v4 ]  ?" \# l

2 p, s+ m# k1 T& S( Z- N) B- xme
* o) M$ T5 V! H' w
你閃人???
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-20 03:18 PM:
* }) h* d/ a4 M& \7 N
  d, i5 `$ _3 Y% i" w; U, C未,我多數夜晚唔泥:cool:
/ z7 R0 o- `! f4 ~2 m' P
我都係
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by Gretzky at 2005-8-20 03:19 PM:
3 b7 k+ W. r2 G8 G* U! |& G1982 World Cup had one of the best ...
1 d/ V  C4 S2 `  t; P6 o+ x! G
未答我
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-20 03:23 PM:
$ G5 p1 b% I) c5 A* H& X9 ]6 y* D8 Q$ S* G! R% S4 B
不過夜晚氣氛好d/_\
# {% c  T2 k2 i0 {4 d但我有好多節目
: E! r& [' e$ a
認同
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-20 03:27 PM:( M6 }& U5 M# x3 J: G. ~

8 b; p4 m7 m! U$ g6 X6 _聽日阿記vs車仔咪泥捧下場law
0 \& Z8 M4 x) {6 a
我捧車仔
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-20 03:27 PM:
) y6 r0 i" o( I. n4 O  G) q$ @. V" d/ Y1 W9 e  P
對牛彈琴XDDDDDD
/ Q$ }( ]: O/ f4 a3 H又用成語
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-20 03:31 PM:
6 k; w/ \, w$ X% G
7 K% x2 n4 s) m阿記折車gogogo
( ?) D  X3 F0 ^% w' `唉!!!!
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。