<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by waterfire at 2005-8-17 09:30 PM:4 v6 n! ?, z2 p
9 Q) z* X  V0 W/ e* O

9 u3 w4 ]! H3 S3 {& x
1 }2 u( I6 r# |# a& N. P! c而家先係雀雀發揮佢ge 真本性
8 S/ I/ F# d: m  m9 z* D咁先好ar, 發洩出來吧~
! @/ f; ]4 V2 c) B# p, M6 t8 @1 r好勁
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by waterfire at 2005-8-17 09:30 PM:
( `: D4 Q9 M, A8 k; _3 I: G$ R7 W5 C

$ c; x& G+ h4 _9 ^9 N7 nhihi 強仔....~_~"
7 X6 U+ ?6 I1 B1 Y* _何必咁執著呢~
- V$ i; v/ s' @: S& B/ q& Y+ o
算啦
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-17 09:31 PM:- Y! n) n8 [) G

: w! r+ A6 S9 D8 f5 D拉脫維亞 對 俄羅斯 c61 22.59, W: u. N' ?0 W/ U
丹麥 對 英格蘭 c63         01.59: r3 E6 L  n2 |0 T# K9 K: T
荷蘭 對 德國 c61            02.294 _, R7 t( b$ h: @
愛爾蘭 對 意大利 c62      02.29
8 c  ^- }! J( w/ R' J唔該
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 09:31 PM:
- Q( ?/ @7 e( w3 v1 \1 c4 r% U" W& T' o9 z
你估下
8 j4 x9 @% o8 x0 _( J
估到,就唔會問
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-17 09:33 PM:& M( ~$ _5 R: v/ u) q
0 i6 P& P1 B' L' H& |# i8 E: N
你估下
( W4 y3 L  b- I估到,就唔會問
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-17 09:33 PM:
9 n5 V1 Z. X/ C8 W# A& ]7 F) X+ }# Z1 R4 |) ?5 s" @6 m: }
到時見
. o! W8 s0 H/ T3 i' _* L- S
訓咗
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-17 09:34 PM:; O1 d4 G# l8 W2 V6 H3 T

8 A: v( H: I8 i- b好啊呀!!!!!!
# a% X. x5 j% x3 \
讚成
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-17 09:34 PM:
; [! |0 G$ K" C  f7 Q$ a7 A6 H# k0 T! ^5 o2 S# p
唔得
7 B& H& b" S- C0 dwhy
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-17 09:35 PM:
# H% l3 B  C$ ?5 s9 O, u
2 y8 S9 \( F; F5 }# W" ^1 j啊~仲串77
/ p! y. T1 i: J" N( G
咪玩野
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by tenmadio at 2005-8-17 09:36 PM:
' f1 a6 s' G6 F, g
4 ~5 L! x( H; p: L3 L# B. V* G- X2 {7 X1 b3 o+ q
x2
  R1 [# U. T" j; ]8 ?; q0 g咪係
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。