<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 黑白兵團@祖雲fans大集結+祖記會歌下載!!!! - 為榮譽而戰!
返回列表 回復 發帖
米高利根本無可能係袓記立足~~~只要有查斯古特,Ibrahimovic,迪比亞路,梅度等
Originally posted by gggghhhhhhhfff at 2005-9-4 08:41 PM:
米高利根本無可能係袓記立足~~~只要有查斯古特,Ibrahimovic,迪比亞路,梅度等
其實佢可以改打右中場
做甘莫蘭尼斯ge後備
祖記e個位缺人
26FUN頭號周麗淇FANS
祖雲達斯多年忠實球迷
打法勁似恩沙基,球場上ge通天老棺!! @@
Originally posted by MaxFigo at 2005-9-4 10:17 PM:

其實佢可以改打右中場
做甘莫蘭尼斯ge後備
祖記e個位缺人
聽落都ok wor
如果梅度打左中場的話

祖記打4-5-1
可以做到雙翼齊飛

尼維特打番中間加埋韋拉艾馬遜
有更多空間組織+遠射

伊巴自己一個在前場突破
米高利唔係走左咩?????
好似去左士砵亭嘛...
唔通我搞錯????????????????????????????????????????????????
Originally posted by kakeidevil at 2005-9-4 11:08 PM:
米高利唔係走左咩?????
好似去左士砵亭嘛...
唔通我搞錯????????????????????????????????????????????????
你冇錯
我地只係假設如果佢冇走
可以有咩位畀佢打
Originally posted by mokbobby at 2005-9-4 11:12 PM:

你冇錯
我地只係假設如果佢冇走
可以有咩位畀佢打
係賓菲加呀
而且只係借用

[ Last edited by MaxFigo on 2005-9-5 at 01:10 AM ]
祖雲達斯多年忠實球迷
入下黎先~

最鍾意巴治奧時期既祖記,
3 色日本字必勝隊長臂章~
祖雲達斯擬借用沙加度 06 September, 2005 09:37 +0800

據傳媒報導祖雲達斯己和皇家馬德里達成協議,陣中後衛沙加度將會借用到祖雲達斯。

皇馬將會在一月份簽下巴西後衛施仙奴,故此沙加度有可能失去正選席位。

皇家馬德里今季亦簽下烏拉圭的迪奧高,他亦有可能與沙加度爭取正選席位。

沙加度在 1999 年從切爾達加盟皇馬,一直是陣中主力,而他亦對加盟祖雲達斯感期待。

據報在借用合約上亦有條款讓祖雲達斯可以將其買斷,而皇家馬德里亦有權在季尾將其收回。

皇馬真搞笑
成日做埋d損己又利人ge野

不過沙加度都30歲....
借一季都ok ge
買斷就唔好la
祖雲達斯多年忠實球迷
Originally posted by tonyw at 2005-9-6 01:06 PM:
入下黎先~

最鍾意巴治奧時期既祖記,
3 色日本字必勝隊長臂章~
可惜巴治奧係祖記ge日子唔長
所以係祖記歷史地位都唔太高
祖雲達斯多年忠實球迷
Originally posted by MaxFigo at 2005-9-6 05:34 PM:
祖雲達斯擬借用沙加度 06 September, ...
好wor
佢又爛打助攻力又強
沙加度打右閘
堵塞祖記後防唯一缺口
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 黑白兵團@祖雲fans大集結+祖記會歌下載!!!! - 為榮譽而戰!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。