<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 黑白兵團@祖雲fans大集結+祖記會歌下載!!!! - 為榮譽而戰!
返回列表 回復 發帖
保方將缺席至少三個月

北京時間今天淩晨,•保方對右肩的傷勢進行了專門的X光檢查,檢查結果表示斑馬門將的傷勢非常嚴重,必須接受手術治療。他是在上周日對AC米蘭比賽的一次碰撞中傷到了自己右肩的。手術將在當地時間的星期三,也就是8月17日進行,由弗拉維奧•誇伊爾、裏卡多•米諾拉和羅伯特•拉維拉教授主刀。具體的恢復情況要看手術效果,但已經確定至少要三個月之後,他才能重返賽場。

保方也親自對球迷表示感謝,並對他們進行安撫:“我要感謝這些日子以來所有關心和支持我的人們。我向你們保證,在我回來之前,祖雲一樣會表現的很出色,我們仍然會是領頭羊。”

其他幾位讓球迷擔心的傷員並無大礙,內德維德、卡莫拉內西和伊布拉西莫維奇在幾天之內就能恢復,而基耶裏尼今天已經歸隊進行恢復訓練,星期四就可以參加正常訓練了。

保方而家受傷
對月尾意甲開鑼+意大利盃對國米的祖記都有好大影響
二三門將的實力真係非常唔掂
睇黎祖記會再次實行一比零政策
希望能夠衛冕成功
快d拎夠三粒星

[ Last edited by mokbobby on 2005-8-17 at 09:01 PM ]

364 x 184 PIXEL下載

下面是新賽季意甲聯賽祖雲達斯完全賽程:

輪次 比賽日期 交戰雙方(主佇列前)
第1輪 05.08.28(周日) 祖雲達斯-基爾禾

第2輪 05.09.11(周日)  恩波利-祖雲達斯

第3輪 05.09.18(周日) 祖雲達斯-阿斯科利 

第4輪 05.09.21(週三) 烏甸尼斯-祖雲達斯

第5輪 05.09.25(周日) 帕爾瑪-祖雲達斯

第6輪 05.10.02(周日) 祖雲達斯-國際米蘭

第7輪 05.10.16(周日) 祖雲達斯-梅西納

第8輪 05.10.23(周日) 萊切-祖雲達斯

第9輪 05.10.26(週三) 祖雲達斯-林多利亞

第10輪 05.10.30(周日) AC米蘭-祖雲達斯

第11輪 05.11.06(周日) 祖雲達斯-利沃諾

第12輪 05.11.20(周日) 羅馬-祖雲達斯

第13輪 05.11.27(周日) 祖雲達斯-特雷維索

第14輪 05.12.04(周日) 費倫天拿-祖雲達斯

第15輪 05.12.11(周日) 祖雲達斯-卡利亞里

第16輪 05.12.18(周日) 拉素-祖雲達斯

第17輪 05.12.21(週三) 祖雲達斯-錫耶納

第18輪 06.01.08(周日) 巴勒莫-祖雲達斯 

第19輪 06.01.15(周日) 祖雲達斯-雷吉納

第20輪 06.01.18(週三) -祖雲達斯 基爾禾

第21輪 06.01.22(周日) 祖雲達斯-恩波利

第22輪 06.01.29(周日) 阿斯科利-祖雲達斯

第23輪 06.02.05(周日) 祖雲達斯-烏甸尼斯

第24輪 06.02.08(週三) 祖雲達斯-帕爾瑪

第25輪 06.02.12(周日) 國際米蘭-祖雲達斯

第26輪 06.02.19(周日) 梅西納-祖雲達斯

第27輪 06.02.26(周日) 祖雲達斯-萊切

第28輪 06.03.05(周日)森多利亞-祖雲達斯

第29輪 06.03.12(周日) 祖雲達斯-AC米蘭

第30輪 06.03.19(周日) 利沃諾-祖雲達斯

第31輪 06.03.26(周日) 祖雲達斯-羅馬

第32輪 06.04.02(周日) 特雷維索-祖雲達斯

第33輪 06.04.09(周日) 祖雲達斯-佛倫天拿

第34輪 06.04.15(週六) 卡利亞里-祖雲達斯

第35輪 06.04.23(周日) 祖雲達斯-拉素

第36輪 06.04.30(周日) 錫耶納-祖雲達斯

第37輪 06.05.07(周日) 祖雲達斯-巴勒莫
好詳細既資料
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
加入精華III,如需要highlight的話請到版主版友共進區留言,謝謝^^
摺吧啦
願 借 出 門 將 艾 比 亞 迪
求 驗 客 手 記 : AC 義 助 祖 記 咁 好 ! ?

先 前 膊 頭 受 傷  祖 記 門 將 保 方 , 當 地 時 間 周 三 會 做 手 術 , 最 少 要 休 息 三 個 月 。 搞 到 祖 記 得 番 後 備 門 將 基 文 迪 可 用 , 於 是 AC 米 蘭 雪 中 送 炭 , 借 出 副 選 門 將 艾 比 亞 迪 以 助 解 困 。 咁 好 死 ! ?
呢 位 艾 比 亞 迪 講 到 明 好 想 去 祖 記 , 但 係 好 多 人 初 時 都 懷 疑 AC 肯 唔 肯 放 佢 走 。 雖 則 話 AC 同 祖 記 組 成 北 方 聯 盟 , 但 係 點 都 係 競 爭 對 手 呀 ! 不 過 , 勢 估 唔 到 AC 老 細 貝 盧 斯 科 尼 竟 然 批 准 開 綠 燈 。 據 講 , 祖 記 初 時 對 AC  不 尋 常 舉 動 態 度 審 慎 , 但 最 終 都 領  呢 份 情 。
咁 又 係 ! 如 果 我 係 祖 記 都 會 懷 疑 對 方 會 唔 會 出 蠱 惑 , 今 季 雙 方 將 會  十 月 三 十 日 碰 頭 , 到 時 艾 比 亞 迪 會 唔 會 故 意 放 水  ? 何 況  家 轉 會 市 場 重 有 大 把 選 擇 , 例 如 前 祖 記 門 將 佩 雷 斯 。
呢 單 轉 會 順 利 成 交 , 艾 比 亞 迪 係 大 贏 家 , 因 為 先 前 佢  AC 係 大 後 備 , 去 到 熱 拿 亞 重 被 罰 落 丙 組 ; 估 唔 到  家 有 機 會 打 班 霸 祖 記 , 一 展 實 力 , 如 果 打 得 好 , 分 分 鐘 連 世 界 盃 都 有 得 佢 玩  !

依個艾比亞迪都相當穩健,以前都係打正選.只從迪達黎左
就變大後備,希望佢去,到祖記可解燃眉之急
不過AC點解會咁好死呢
祖記對曼聯
pepsi 廣告 超經典
Originally posted by mokbobby at 2005-8-18 09:41 AM:
願 借 出 門 將 艾 比 亞 迪
求 驗 ...
woo !! 祖記fans club ^^
支持下先 !!

乜艾比亞迪唔係一早借左去第2度咩 ??

其實借去祖記對佢都唔會有太大好處
保方一復出就算佢打得幾好都只會係後備
到時又同係AC果陣一樣 = =

計我話都係要佩雷斯好d

其實後備果個Bonnefoi 資質唔錯
可惜經驗同實力未夠....假以時日la !!
做保方接班人 !! :cool:

[ Last edited by MaxFigo on 2005-8-18 at 03:09 PM ]
26FUN頭號周麗淇FANS
祖雲達斯多年忠實球迷
打法勁似恩沙基,球場上ge通天老棺!! @@
Originally posted by mokbobby at 2005-8-18 02:48 PM:
祖記對曼聯
pepsi 廣告 超經典
woo!!經典到我都未睇過
有恩沙基同碧咸 !!

正!! thank you ae
祖雲達斯多年忠實球迷
http://cn.juventus.com/index.html

e+祖記終於有個中文版官網
我等左好耐la

[ Last edited by MaxFigo on 2005-8-18 at 04:09 PM ]

520 x 347 PIXEL下載

祖雲達斯多年忠實球迷
我自己搵出黎ge...
迪爾艾比球場衛星圖 ^^

祖記球迷朝聖地!
有錢一定要去一次

第2張唔係我搵ge

[ Last edited by MaxFigo on 2005-8-18 at 04:13 PM ]

1024 x 768 PIXEL下載

299 x 177 PIXEL下載

祖雲達斯多年忠實球迷
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 黑白兵團@祖雲fans大集結+祖記會歌下載!!!! - 為榮譽而戰!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。