<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 黑白兵團@祖雲fans大集結+祖記會歌下載!!!! - 為榮譽而戰!
返回列表 回復 發帖
今季ge AC都唔夠祖記黎....
10連勝在望la
26FUN頭號周麗淇FANS
祖雲達斯多年忠實球迷
打法勁似恩沙基,球場上ge通天老棺!! @@
Originally posted by mokbobby at 2005-10-27 10:43 PM:
查斯古特的進球助尤文創造意甲開局9連...
梅度有波入
佢e排d態好似唔錯wo
甘莫蘭尼斯個位開始唔穩陣 @@
祖雲達斯多年忠實球迷
現時保方雖已復操,暫仍未能披甲﹔艾比亞迪則在傷患無大礙之下,以個人理由拒絕正選披甲。周三歐聯鬥拜仁之役,看來卡比路仍被迫要起用基文迪。

艾比亞迪佢搞乜??
祖雲達斯多年忠實球迷
Originally posted by SEEK at 2005-10-31 06:34 PM:
艾比亞迪都好D,基文迪真係老啦.....唔掂!
佢後生時都唔好得去邊 @@
祖雲達斯多年忠實球迷
Originally posted by mokbobby at 2005-10-31 07:56 PM:
艾比亞迪擺明示威
佢不滿保方復出自...
其實艾比亞迪黎之前都應該預左ga la....
佢唔會認為自己好得過保方呀?

佢e+咁,只係哂緊自己時間ja!
唔尊重合約,對雙方都無好處
艾比亞迪亦都失去表演自己ge機會
e+只會令人記得佢對拜仁果場點樣撞個波入自己龍門!
祖雲達斯多年忠實球迷
Originally posted by skjeiw at 2005-11-2 09:08 PM:

乜唔係話左今場唔出佢咩?
佢今場都9成正選
祖雲達斯多年忠實球迷
Originally posted by mokbobby at 2005-11-2 08:58 PM:

我覺得今晚艾比亞迪會打番正選
祖記應會小勝

板主有冇開考眼光~~??
返主場、韋拉復出
拜仁又無左辛達告魯斯

要贏應該話咁易la
祖雲達斯多年忠實球迷
Originally posted by mokbobby at 2005-11-20 10:38 AM:
祖記作客羅馬都贏4:1
全隊都好fit
...
以費倫ge狀態....真係有機ga
祖雲達斯多年忠實球迷
Originally posted by lookityourself at 2005-11-23 07:57 PM:

佢仲係咪第一隊長??????????
有佢出場果陣就仲係ge @@
祖雲達斯多年忠實球迷
Originally posted by lookityourself at 2005-11-23 11:00 PM:

OH.....咁都唔知添............我都想佢加油

有佢加尼維特總係有種魔力
精神領袖ma

但如果我係教練都會用伊巴多d
始終同等球技,但後生好多

迪比ge作用已經係去季比卡比路淡化左好多
係球隊眼中都唔再係非賣品
只係佢商業收益高,加上佢本身又忠心先仲有得打
祖雲達斯多年忠實球迷
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 黑白兵團@祖雲fans大集結+祖記會歌下載!!!! - 為榮譽而戰!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。