<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 扭波一問@@?
返回列表 回復 發帖

扭波一問@@?

如果條友....企定定起你前面..唔出腳...前後腳企..冇渠你通...
你會點過佢?
我本身唔係咁高sp=.=”
我出唔到d一推左...同佢鬥快跑果d招@@”
有冇d好既意見呢
我會用zidane式轉身~~~用身位擔佢個位:cool吹)
其實企定定邊夠你快架~~~一個大推就過到
Originally posted by pakho at 2005-8-17 11:48 PM:
我會用zidane式轉身~~~用身位擔佢個位:cool吹)
其實企定定邊夠你快架~~~一個大推就過到
我就係唔夠sp...大推...我實好難過到@@”
Originally posted by 瓦特鬼仔 at 2005-8-17 11:48 PM:

我就係唔夠sp...大推...我實好難過到@@”
用假身......~~
再唔係既~~~傳波就是最好的選擇
扮大腳抽埋佢果人度
佢即時會縮一縮你即時推波過
我會敵不動我不動,佢郁我先郁
Originally posted by mitsuilam at 2005-8-17 11:51 PM:
扮大腳抽埋佢果人度
佢即時會縮一縮你即時推波過
識得企定定等你埋黎...果d唔方屎波=.=”
用假射我覺得冇咩用....
Originally posted by 飛兒 at 2005-8-17 11:51 PM:
我會敵不動我不動,佢郁我先郁
果時我單刀緊=.=”如果大家鬥企....
比人回曬防....咁有咩用=.=?
Originally posted by 瓦特鬼仔 at 2005-8-17 11:44 PM:
如果條友....企定定起你前面.....
我想你暫時沒能力過人~~~練習好先
其實沒有特定既過人技術........你自己慢慢領會,發掘所長吧
mark你果個唔會真係企定定望住你過佢架ma
咁咪帶近d先,等到佢真係出腳搶你,你先至扣/推過佢囉
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 扭波一問@@?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。