<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 扭波一問@@?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2005-8-18 12:49 AM:

其實你幾高,身材如何?
173 70
Originally posted by 瓦特鬼仔 at 2005-8-18 00:51:

你要綀跑...
唔係一招一日既事....
我唔改因為我冇恆心@@"
如果想練跑但唔知點練,我有方法可教你,我讀書時5個月內(其實只得3個月有練跑)由400米跑1分鐘變55秒,100米跑11秒6
再唔係就試下插花再推過喇,呢招比牛尾巴容易得多
亦無乜咩特別技巧,如果你有信心既,咪插多幾下先推囉,多數都fake到人既~
Originally posted by ciger at 2005-8-18 12:51 AM:

如果想練跑但唔知點練,我有方法可教你,我讀書時5個月內(其實只得3個月有練跑)由400米跑1分鐘變55秒,100米跑11秒6
講黎聽下@@?
Originally posted by 瓦特鬼仔 at 2005-8-18 12:48 AM:

人地旺角d mk仔....mk得黎都冇咁cheap....
屯門果d cheap到爆=.="
周街玩口水.....
同d fd起到鬥吐....
以前我踢校隊個教練叫街邊d人同我地鬥返場波,有一次勁好笑,個龍門攞住個波,我打前鋒既,我走上去想攞個龍門個波,當然佢用腳控:cool:,我同佢係龍門口搞左好耐下,後尾我記得搞搞下突然有位比佢踢左出界,當時勁搞野,成場d人o晒咀
摺吧啦
唔係方法唔得~根本係你level問題
練好d踩單車夠晒~你睇c7
http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
Originally posted by 單字一個撚 at 2005-8-18 12:51 AM:
再唔係就試下插花再推過喇,呢招比牛尾巴容易得多
亦無乜咩特別技巧,如果你有信心既,咪插多幾下先推囉,多數都fake到人既~
牛尾巴太高級,必需苦練同反應快,你講果d好易,但用途同效果都唔錯~
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-8-18 12:52 AM:

以前我踢校隊個教練叫街邊d人同我地...
玩冇回傳咩?
其實搞咩鬼丫...龍門訓起到keep實個波..你都唔會出腳啦....
街波姐...又唔係咩大賽
Originally posted by 瓦特鬼仔 at 2005-8-18 12:51 AM:

173 70
身型都唔錯,努力d啦
摺吧啦
Originally posted by at 2005-8-18 12:53 AM:
唔係方法唔得~根本係你level問題
練好d踩單車夠晒~你睇c7
我有話我用方法綀過咩...我跟本都冇綀過.....
唔通跑得唔快就=屎波?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 扭波一問@@?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。