<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » "Milan Forever!!" AC米蘭非官方球迷會 and 討論區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-19 02:46 PM:
不過下季都係睇好國米,第二祖記
AC而家個陣係有前無後..........
睇好AC
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-19 02:46 PM:
不過下季都係睇好國米,第二祖記
AC而家個陣係有前無後..........
我諗都唔會"無後"....^^
佢去年有個"雙亞軍"咁大教訓,今年應該唔會再有"入幾多,失返幾多"情況
我覺得米蘭之前確有常領先後放輕手腳心態,只要今年專心D(特別對弱隊)
應該唔會有後防不穩定情況.

而佢個陣...你指打3後衛???依家佢係打4-4-2/3-5-2 互轉陣式,唔會有問題,而且更有彈式,
睇戰況...d人推上推落都可以打打下,轉多幾種陣

不過國際今年都好強,加多個森美爾,而國際本身又攻擊強.....
今年確係利害......^^

[ Last edited by 唔講得笑 on 2005-8-19 at 07:07 PM ]
AC第一場聯賽對邊隊?
我的最愛: Miki、Stephy、阿仙奴、AC米蘭
"為何還喜歡我,我這種無賴"
AC米蘭作客新仔阿斯高利
對方正選平均年歲都28-31,有個仲37,拍得住老馬
對方首號射手係29號"布基"(17球),而門將"哥普拿"上陣29場失33球
Originally posted by 唔講得笑 at 2005-8-20 10:25 PM:
AC米蘭作客新仔阿斯高利
對方正選平均年歲都28-31,有個仲37,拍得住老馬
對方首號射手係29號"布基"(17球),而門將"哥普拿"上陣29場失33球
AC 後防有馬甸尼始終有保證
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
Originally posted by lookityourself at 2005-8-20 10:34 PM:

AC 後防有馬甸尼始終有保證
都係個句,條後防線太老,唔捱得好耐
對住SWP個類球員都幾難搞
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-21 06:31 AM:

都係個句,條後防線太老,唔捱得好耐
對住SWP個類球員都幾難搞
所以老馬今年唔會成日踢正選,好似費格遜用堅尼咁
只要肥安用兵用得好,老馬應該可以安安樂樂踢埋今季
而且仲可以有好表現~~~

老馬發火、非同小可
Originally posted by skjeiw at 2005-8-18 16:31:
四個前鋒一人踢一場都掂...四個都有實力/能力衝擊神射手..
傷兩年能回復狀態嗎?
EF小人物

Originally posted by MaxFigo at 2005-8-18 08:56 PM:

應該話...舒夫係必然正選
恩沙基同基拿輪流正選拍住舒夫真高
韋利就做後備殺手 @@
舒夫係必然正選:cool:
恩沙基係十字軍必然正選
基拿/韋利輪流正選拍住舒夫真高
Originally posted by 艾奧羅斯 at 2005-8-21 09:57 PM:

舒夫係必然正選:cool:
恩沙基係十字軍必然正選
基拿/韋利輪流正選拍住舒夫真高
恩沙基好慘...成日傷....
我見過佢後備諗住出,點知AC即入波佢冇得出
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » "Milan Forever!!" AC米蘭非官方球迷會 and 討論區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。